Yli 10 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään Lohjalla 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikkien yli 10 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa ja ulkotiloissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella ajalla 30.11. -18.12.2020. Enintään 10 hengen tilaisuuksia voi järjestää, mutta tällöin on noudatettava ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.

Enintään 10 hengen tilaisuuksista tulisi järjestää ainoastaan aivan välttämättömimmät kokoontumiset, kuten lakisääteiset ja sääntömääräiset yhtiöiden ja yhdistysten kokoukset. Kokouksia suositellaan järjestettäväksi etäyhteydellä aina kun se on mahdollista. Kielto ei koske hautajaistilaisuuksia tai muistotilaisuuksia, mutta niihin osallistuminen suositellaan rajattavaksi vain hyvin suppeaan lähiomaisten joukkoon, enintään 10 henkilöä.

Yleisötilaisuuksien kieltämisellä on vaikutukset mm. Lohjan Teatterin, Lohjan kaupunginorkesterin, Länsi-Uudenmaan Musiikkiopiston sekä Tytyri Elämyskaivoksen toimintaan, sekä Lohjan kirjastojen ja Lohjan museon yleisötapahtumiin. Löydät kaikki Lohjalla tällä hetkellä voimassa olevat koronaan liittyvät suositukset sekä tarkemmat tiedot mihin kaupungin palveluihin määräys vaikuttaa sivuilta: Lohja.fi/koronavirus.

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston tiedote 27.11. 

Lohjan kaupungin tiedote to 26.11. koskien uusia suosituksista ja muutoksista kaupungin palveluissa.

Share This