Tervetuloa Lohja700-juhlavuoden iltatorille torstaina 29.6. klo 16–21!

Koko perheelle suunnattu maksuton iltatoritapahtuma valtaa Lohjan keskustan torstaina 29.6. klo 16–21. Artisti Käärijän noin tunnin keikka alkaa klo 19.30 (huom! Uusi aika) jota ennen torilavalla esiintyvät upea Netta Skog sekä huikea Tanssikoulu ToeStar.

Kadunvarsilla on paikalla yli 50 myyjää, joten voit syödä ja juoda iltatorilla hyvin sekä tehdä kivoja ostoksia. Osa iltatorimyyjistä on paikalla jo aamusta alkaen, kun Lohjan tori on normaalisti avoinna klo 7–14. Katso myyjät ja tuotteet osoitteesta lohja.fi/iltatori2023.

Torialueella on iltatorin aikaan myös lapsille suunnattu pieni alue (toriparkissa), jossa on eläinrakkaille poneja sekä pomppulinna, hodareita, hattaraa, keppihevosia ja lastenvaatteita.

Saapuminen ja pysäköinti

Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä, mikäli se on sinulle mahdollista. Viimeinen bussi Lohjalta Helsinkiin lähtee 20.35. Lohjan linja-autoasema on torin vieressä, Käärijä lopettaa noin klo 20. Vainion liikenne on varautunut useammalla bussilla, mutta kannustaa ostamaan paluulipun! Helsingistä ja Turusta päin tulee päivällä useita vuoroja Lohjalle.

Jos et pääse paikalle linja-autolla suosittelemme yhteiskyytejä sillä paikalle odotetaan tuhansia kävijöitä. Maksuttomia, isompia pysäköintialueita läheltä toria löydät mm.

  • Aurlahden rannasta, osoite Rantapuisto 1 (hiekkaparkit, satoja paikkoja, liikenteenohjaus klo 17–20)
  • Lohjan jäähallilta, osoite Rajavartiostonkatu 1
  • Hiidensalmen hiekkaparkista, Kuilukatu 4 ( kävelymatka noin 2 km torille)
  • Invapaikkoja on varattu 10 kappaletta toriparkista, aja sisään Harjukadun kautta, avaamme puomit.
  • Lohjan keskustassa on maksuton pysäköinti klo 17 jälkeen

Tapahtumaan odotetaan suurta määrää osallistujia, minkä vuoksi pysäköintialueet saattavat olla ruuhkautuneita.

Suljemme torin viereiset katualueet jo 28.6. iltapäivällä. Myös toriparkki on pois käytöstä lukuun ottamatta invapysäköintiä.

Huomioithan, että torin vieressä sijaitseva kauppakeskus Lohjantähti on torstaina poikkeuksellisesti avoinna vain klo 18 asti. Kauppakeskuksen pysäköintihalli ei siis ole käytössä tapahtumaa varten. Tarkemmat tiedot suljettavista kadusta näet tapahtumasivulta lohja.fi/iltatori2023.

Turvallisuus ja pääsy tapahtuma-alueelle

Olemme tehneet paljon töitä varmistaaksemme tapahtuman turvallisuuden. Torin viereiset kadut Kauppakatu, Kalevankatu ja Sepänkatu sekä toriparkki on suljettuna osittain ja tapahtuma-alueelle mahtuu noin 3000 henkilöä. Jos näyttää siltä, että määrä alkaa reippaasti ylittymään, rajoittavat järjestyksenvalvojat tiesuluilla pääsyn tapahtuma-alueelle.

  • Paikalla on useita järjestyksenvalvojia sekä Lohjan SPR ja Virkkalan VPK.
  • SPR:n ensiapupiste sijaitsee torin vieressä, Lohjan Työväentalolla, Kalevankatu 1. Jos tarvitset ensiapua tai näet jonkun, joka tarvitsee apua, älä epäröi kääntyä järjestyksenvalvonnan tai ensiapupisteen henkilökunnan puoleen.
  • Lohjan kaupungilla on paikalla myös oma teltta, josta voit tulla kysymään tietoa (sininen teltta on toria vastapäätä).
  • Tapahtumassa melutaso voi nousta korkealle. Suojaa tarvittaessa lasten kuuloa kuulosuojaimilla erityisesti lähellä lavaa.
  • Suosittelemme ottamaan mukaan vesipullon. Torilla on vesipiste josta pulloa voi täyttää, huomioi kuitenkin, että jos alueella on kova ruuhka, se voi olla hankalaa. Voit myös ostaa juotavaa useilta paikalla olevilta myyjiltä. Tapahtumassa ei saa juoda omia alkoholijuomia!

Iltatorin mahdollistavat pääyhteistyökumppanit Lohjan Kaupunki, Säästöpankki sekä SSO. Tapahtumaa tukemassa myös Renta sekä Sporttikone!

Lisätiedot:

Evita Malm
Lohjan Kaupunki
viestintä- ja markkinointipäällikkö
044 3744303

Turvallisuus ja järjestyksenvalvonta
JusaTeam
Jukka Hankola
040 583 2628

Liikenteenohjaus
Hiidenkiertäjät
Jari Piirainen
jaripiirainen@gmail.com

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This