Iltatori 29.6. – Pääesiintyjänä Käärijä!

Lohjan keskusta täyttyy torstaina 29.6. klo 16–21 ilon ja yhteisöllisyyden humusta, kun iltatori palaa Lohja700-vuoden kunniaksi Lohjalle ja huimaa suosiota nauttiva artisti Käärijä chachailee torilavalle.

Käärijä. Kuva: Mikke Pöyhönen.

Käärijä nousee torilavalle kello 19. Vaihtoehtorapin mielenkiintoisin nouseva nimi Käärijä on kerännyt omintakeisella tyylillään kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa. Käärijä ja Cha Cha Cha ovat tehneet suomalaisen musiikin historiaa nousemalla ennennäkemättömäksi kansainväliseksi ilmiöksi.

Kello 17 tapahtumassa esiintyy myös upea Netta Skog. Netta Skog on digiharmonikan maailmanmestari, joka on tuonut tämän perinteisen soittimen nykyaikaan ja sykähdyttää kuulijansa ennennäkemättömällä tavalla! Tämä Lohjan Pusulasta lähtöisin oleva ainutlaatuinen muusikko on kiertänyt maailmaa niin heavy metal-yhtyeiden sekä maailmankuulun Cirque Du Soleilin matkassa ja on tuttu näky eturivimme bändien vierailijana, joista mainittakoon muun muassa Nightwish ja Mokoma. Tämä on ehdottomasti nähtävä livenä!

Netta Skog ja harmonikka

Päivitämme ohjelmaa tällä sivulla, Facebook-tapahtumasivulla sekä Instagramissa eli pysy kuulolla. Tämä on tapahtuma, jota et halua jättää väliin!

Haluatko myyntipaikan tapahtumasta? Hinnat: 4×4 40€ ja 8×4 80€, sähkö tarpeen mukaan 10€, 20€ ja 50€. Myyjät voivat olla paikalla koko päivän. Myyntipaikat sijaitsevat Kauppakadun puolella. Ilmoittautuminen puh. 040 521 8733.

Maksuttoman, kaikille avoimen tapahtuman järjestää Lohjan kaupunki yhteistyökumppaneineen, osana Lohja700-juhlavuotta ja osallistuvaa budjetointia.

Iltatorin mahdollistavat yhteistyökumppanit:

SSO:n logo
Säästöpankin logo