Oletko pohtinut oman unelmakodin rakentamista?

Löydä tontti unelmiesi kodille! Tule tutustumaan Lohjaan ja sen monipuoliseen tonttitarjontaan Lohjan tonttipäivänä la 6.8.

Tule lauantaina 6.8. mukaan leppoisalle opastetulle bussikierrokselle, jonka aikana kuulet elosta ja olosta Lohjalla sekä Lohjan kaupungin tonteista. Bussissa on Lohjan oppaan lisäksi mukana myös Lohjan kaupungin tonttiasiantuntija, joka kertoo niin tonteista kuin rakentamisestakin. Kierroksen lopuksi pääset nauttimaan Lohjan torin tunnelmasta kaffen ja herkullisen posson kera.

Lohjan torilla, jossa samana päivänä vietetään iloista Laurinpäivää, löydät myös Lohjan kaupungin infoteltan, josta saat tonttien lisäksi tietoa mm. Lohjan huikeasta kulttuuritarjonnasta ja nähtävyyksistä.  Ja jos et vielä edes ole varma haluatko edes rakentaa, ja haluat kysellä mistä pitäisi aloittaa tai miten koko rakennusprosessi toimii, kerromme mielellämme. Tule viettämään hauska päivä, löydä tontti ja ideoita unelmiesi kodille!

Kierrosajat ja tonttialueet

​Tonttikierrosbussit starttaavat lauantaina 6.8. Lohjan torilta tunnein välein klo 10, 11, 12 ja 13. Voit hypätä kyytiin mille kierrokselle vain! Kierrokset ovat maksuttomia ja niille ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua. Jos kuitenkin haluat varmistaa paikkasi, voit lähettää tietosi sivun alla löytyvällä lomakkeella. Kierros kestää noin 1,5h ja ajaa Lohjan suosituimpien myynnissä olevien sekä kiinnostavien tulevien tonttialueiden kautta. Tonttialueet ovat: Moisio, Hiidensalmi, Paloniemi, Routio, Muijala, Gruotila ja Vohloinen. Kierroksilla kerrotaan myös Lohjan kaupungin muusta tonttitarjonnasta.

Minkälaista tonttia haetkaan, meillä todennäköisesti on se sinulle tarjota!

Kierros esitettynä Google Mapsissa.

Löydät tonteista tietoa Lohjan kaupungin karttapalvelusta ja Lohjan kaupungin tonttisivuilta.

Vainion Liikenteen busseilla menopaluu 10 euroa!

Jos haluat tulla kierroksille julkisella liikenteellä, tarjoamme Vainion Liikenteen busseilla reitillä Helsinki-Lohja la 6.8. klo 08-16 välillä Lohjalle matkustaville menopaluun hintaan 10 euroa! Näytä kuljettajalle kuponkia, jonka löydät tästä alta ja saat alennushintaisen lipun. Jos teitä on useampia voitte käyttää samaa kuponkia (yksi henkilö näyttää). Kuponkia ei tarvitse printata vaan voit avata pdf:n ja näyttää kupongin kännykästäsi:

Alennuslippu_VainionLiikenne

​​Saapuminen autolla

Lohjan tori sijaitsee osoitteessa: Kauppakatu, 08100 Lohja. Lauantaisin pysäköinti Lohjalla on maksutonta! Torin läheisyydessä on katupaikkoja, mutta ne ovat hyvin suosittuja lauantaisin. Useampia parkkipaikkoja löytyy mm. Louhikadulta, Kirkkokentältä ja Linnaistenkadulta.

Voit hypätä kierrosbussien kyytiin myös varaamatta paikkoja, mutta jos haluat, voit myös varmistaa paikkasi haluamallesi kierrokselle. Ilmoittautumislomakkeen löydät tonttipäivä sivuilta osoitteesta:

https://www.kotilohjalta.fi/tonttipaiva

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This