Koronatilanne Lohjalla – viikkokatsaus tartuntatilanteeseen ja ajankohtaisiin 7.12.2020

Lohja.fi/koronavirus sivut on uudistettu

Viimeisen viikon aikana (viikko 49) on Lohjalla todettu seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Koronatilanne on pysynyt siis edelleen rauhallisena. Koronatartuntojen määrä koko vuoden osalta on Lohjalla nyt 116.

Ilmaantuvuus Lohjalla viimeisten 14 vrk:n aikana 23,9/100 000. Uudenmaan alueella ilmaantuvuus on 14 vrk:n aikana 190,3/100 000. Koko maan tilanne 104,2/100 000. Parhaillaan Uudenmaan lisäksi Kanta-Hämeen, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Pohjois-Pohjanmaan alueet ovat leviämisvaiheessa. Koronatilanne on edelleen haastava koko Suomessa, joten on erityisen tärkeää noudattaa voimassa olevia suosituksia ja rajoituksia. Niiden tavoitteena on ensinnäkin suojella riksiryhmiin kuuluvia ja toisaalta turvata terveydenhuollon toimintakyky.

Lohja.fi/koronavirus sivut on uudistettu

Uudistetuilta sivustoilta löydät helposti ajantasaiset suositukset ja rajoitukset Lohjalla , uusimmat Lohjan kaupungin tiedotteet liittyen koronavirukseen sekä mm. tietoa kuinka kaupunki seuraa tilannetta ja viestii koronasta.  Mahdollisten suositusten ja rajoitustoimenpiteiden laajentamisen tarvetta arvioidaan vähintään viikoittain.

Share This