Hyvinvointiavustus avautuu haettavaksi 15.4.2024

Lohjan kaupunki tukee hyvinvointia ja terveyttä edistävää järjestötoimintaa kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotyön avustuksilla. Uusi avustusmuoto, Lohjan kaupungin hyvinvointiavustus, täydentää tätä avustuskokonaisuutta. Avustuksella mahdollistetaan Lohjan kaupungin asukkaille suunnattua järjestötoimintaa, jonka pääpainopiste on ennaltaehkäisevässä hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyössä. 

Hyvinvointiavustus on tarkoitettu niille lohjalaisille rekisteröidyille yleishyödyllisille yhdistyksille, jotka täyttävät hyvinvointiavustuksen yleiset periaatteet eivätkä ole ensisijaisesti muiden avustusmuotojen saajia. Avustuksia myönnetään sellaiseen toimintaan, joka on linjassa Lohjan kaupunkistrategian arvojen ja tavoitteiden sekä hyvinvointisuunnitelmien tavoitteiden kanssa. Hyvinvointiavustus on tarkoitettu perustoiminnan tukemiseen ja sitä voi käyttää myös toimitilavuokraan.    

Hyvinvointiavustuksen hakuaika on 15.4.2024 klo 8.00 alkaen 15.5.2024 klo 15.00 saakka (perillä). 

Lisätietoa hyvinvointiavustuksesta ja sen hakemisesta sekä avustuksen hakemisesta kiinnostuneille yhdistystoimijoille järjestettävistä avustusinfoista löydät nettisivultamme Hyvinvointiavustus – Lohja. 

Toivomme avustusta hakevilta yhdistyksiltä aktiivista ja monikanavaista viestintää järjestötoiminnasta sekä kohderyhmälle että kumppaneille. Tätä tukeaksemme järjestämme avustusinfojen lisäksi kaikille järjestötoimijoille avoimen Järjestötoiminta näkyväksi -infotilaisuuden 10.4.2024, jossa esitellään Lohjan harrastuskalenterin, Visit Lohjan tapahtumakalenterin sekä Lähellä.fi -verkkopalvelun käytön perusperiaatteet, rekisteröityminen ja tiedon ilmoittaminen. Lue lisää ja ilmoittaudu infotilaisuuteen täällä.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This