Järjestötoiminta näkyväksi -infotilaisuus ke 10.4.2024

Haluatko saada järjestösi toiminnalle näkyvyyttä ja mahdollisuuden houkutella myös uusia osallistujia mukaan toimintaan? Tule kuulemaan, kuinka järjestötoimijat voivat hyödyntää verkkopalveluita markkinoinnissaan. Kaikille järjestöille avoin Järjestötoiminta näkyväksi -infotilaisuus järjestetään etäyhteydellä Teamsissa keskiviikkona 10.4.2024 klo 17.30–19.30. Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Tilaisuudessa esitellään Lohjan harrastuskalenterin, Visit Lohjan tapahtumakalenterin sekä Lähellä.fi -verkkopalvelun käytön perusperiaatteet, rekisteröityminen ja tiedon ilmoittaminen. Tilaisuudessa voi myös esittää kysymyksiä palveluihin ja niiden käyttöön liittyen.

Lohjan harrastuskalenteriin järjestöt ja toimijat voivat itse syöttää omia harrastuksiaan. Tarkoituksena saattaa kaikki Lohjan harrastukset saman katon alle, jotta koko Lohjan alueen harrastustarjonta on helposti asukkaan löydettävissä. Lisäksi harrastuskalenteri tarjoaa näyteikkunan järjestöjen harrastuksille.  

Visit Lohjan tapahtumakalenteriin järjestöt ja toimijat voivat itse syöttää omia tapahtumiaan. Visit Lohja markkinoi tapahtumakalenteria matkailijoille sekä nostaa tapahtumakalenteriin syötettyjä tapahtumia esiin omissa kanavissaan (esim. some). 

Lähellä.fi-verkkopalvelu on maksuton viestintäkanava yleishyödyllistä toimintaa tarjoaville yhdistyksille, järjestöille ja yhteisöille. Se auttaa ihmisiä löytämään monipuolista ja merkityksellistä järjestö- ja yhdistystoimintaa ympäri Suomen. Palvelun avulla yleishyödylliset toimijat saavat toiminnalleen näkyvyyttä ja lisää osallistujia toimintaansa. 

Info järjestetään etäyhteydellä Teamsissa, osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautuminen 9.4.2024 klo 12.00 mennessä: ilmoittaudu tilaisuuteen tästä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit halutessasi esittää jo ennakkoon kysymyksiä palvelujen käytöstä tilaisuuden järjestäjille. 

Tilaisuus järjestetään Lohjan kaupungin ja Lähellä.fi -palvelun yhteistyönä. 

Tarvittaessa lisätietoja tilaisuudesta antaa erityisasiantuntija Johanna Repola johanna.repola@lohja.fi, puh. 040 686 7059 

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This