Ajankohtaista

Avoimet ovet Ikähelpissä 15.8.2018 

Palvelutoripäivä 20.9.2018
Teemana Turvallisuus kotona asumista tukemassa

Tiedote Ikähelpin käynti- ja toimipisteen osoitteen muuttumisesta

Ikäihmisten palveluopas

Ikääntyvä Lohja 2018

Palvelukeskus Iltarusko
Palvelukeskus Iltarusko sijaitsee n. 40 km:n päässä Lohjan keskustasta, keskellä Pusulan vanhaa kirkonkylää kauniin puukirkon kupeessa. Palvelukeskuksen ympärillä on aidattu vehreä piha omenapuineen ja marjapensaineen. Pihatie on asfaltoitu, jotta liikkuminen erilaisten apuvälineidenkin kanssa on mahdollista. Takapihalla olevan grillikatoksen suojissa maistuu vaikka päiväkahvit. Palvelukeskus Iltaruskossa on asukashuoneita, joissa hoidetaan lyhytaikaishoitoa tarvitsevia asiakkaita. Heidän toimintakykyä arvioidaan ja suunnitellaan mahdollista jatkohoitopaikkaa. Yksikössä on mahdollisuus myös jaksohoitoon omaishoitajan vapaapäivien ajaksi tai kotona asumisen tueksi.
Palvelukeskus iltaruskon henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia, lähi- ja perushoitajia ja laitoshuoltajia. Hoitotyön hallinnosta vastaa osastonhoitajan kanssa ylihoitaja.

Voimaa vanhuuteen tavaksi ja tutuksi- hanke
Ikäinstituutti ja Lohjan kaupunki järjestävät Ulkoiluystäväksi iäkkäälle koulutukset
11.4.2018 ja 19.4.2018 vanhusten palvelukeskuksessa.
Ilmoittautumiset Ikähelpin palveluohjaukseen ma-to klo 9-14, p. 044 369 2444, tai sp:iin maarit.andersson@lohja.fi. Koulutukset ja materiaalit ovat maksuttomia.