Tapahtumien ilta Lohjalla pe 21.8.

Auringonlasku Aurlahden rannassa

Lohjalla vietetään tapahtumien iltaa perjantaina 21.8. Eri puolilla Lohjaa järjestetään tuolloin erilaisia tapahtumia iltapäivästä myöhäiseen iltaan. Tapahtumien iltaa on vietetty Lohjalla jo yli kymmenen vuotta ja aikaisemmin perinteinen tapahtumakokonaisuus onkin tunnettu nimellä Tapahtumien yö. Tapahtumien illan aikana eri kohteet ja yritykset järjestävät itsenäisesti haluamansa ohjelman ja Visitlohja toimii tapahtumien koordinoijana. Tapahtumista on koottu yhteislistaus, joka löytyy mm. Lohjan tapahtumakalenterista sekä Visitlohjan some-kanavista.

Tänä vuonna ohjelmaa on tarjottavana Lohjan keskustasta Pappilankorven kautta aina Karjalohjalle ja Ikkalaan saakka. Tytyrin Elämyskaivoksessa järjestetään suositut Pimeät kierrokset, jossa kaivoskierroksella kuljetaan vain otsalampun valossa. Ensimmäinen Pimeä kierros klo 18 on suunnattu lapsiperheille ja toinen klo 20.30 kierros on aikuisten kierros. Liput kierroksille tulee ostaa ennakkoon osoitteesta netticket.fi tai Netticketin lipunmyyntipisteistä.

Lohjan Museo on myös mukana tapahtumassa. Museon näyttelyt ja kahvila ovat avoinna klo 20 saakka ja näyttelyihin on vapaa pääsy klo 16 alkaen. Lisäksi Improvisaatioteatteriryhmä Nasakka esiintyy klo 18 Lohjan Museon pihamaalla. Lohjan pääkirjasto ja kahvila Kampus ovat myös perinteisesti avoinna klo 20 saakka ja luvassa on mm. kirjojen poistomyynti klo 14-20.

Puu-Anttilan alueella tapahtuu myös paljon. Käsityöläiskauppa Tuulentupa on avoinna klo 10 – 21. Kaupan pihalla on klo 17 alkaen työpajoja sekä käsitöiden myyntinäyttely sekä samassa rakennuksessa toimiva Kahvila Liisa on avoinna klo 20 saakka. Kahvila Liisan edestä lähtee myös Virve Haahti the Guide goes Bertha Heitman Pop-up kävelykierrokset Lohjan keskustaan klo 16.30, 17.15 ja 18.

Itse Puu-Anttilassa on avoimet ovet klo 17 – 21. Puu-Anttilassa on tarjolla teetä, kahvia, mehua ja pikkuleipiä ja samalla on mahdollisuus tutustua Puu-Anttilan yrittäjien toimintaan, mm. Runaway Planin jännittäviin pakopeleihin, Tanssikoulu ToeStarin tarjontaan, Tyyki & Tuolin verhoilupalveluihin, matonkudonnan saloihin Kutomo Taikaan sekä Puu-Anttilan upeisiin juhlatiloihin. Puu-Anttilan sisäpihalla Lohjan Teatteri ja teatteriharrastajat esittävät yhteiskappaleen Taivaankannen takana klo 17.30.

Tapahtumien illan aikana pääsee herkuttelemaan mm. Cafe Lauriin, Rantakahvila Aurlahteen sekä United Gypsie Breweryn. Rantakahvila Aurlahti on avoinna klo 22 saakka ja Cafe Lauri klo 21 saakka, molemmissa kahviloissa voi illan aikana herkkujen lisäksi nauttia Ullan & Karzan esityksistä. Unites Gypsie Breweryssä on tiedossa After Work! panimon terassilla, missä voi nautiskella pizzaa ja panimoherkkuja klo 14 – 22.

Tapahtumien illan konsertit kuullaan Laurentius-salissa ja Näkinmäen navetan vintillä Ikkalassa. Laurentius-salissa Lohjan Kaupunginorkesteri esittää Kaukokaipuu-konsertin ”musiikkia suurkaupungeista metsän siimekseen.” Näkinmäen navetan vintillä taas soi Kauneinta suomalaista elokuvamusiikkia Suomi-Filmin laulut –konsertissa. Molempiin konsertteihin liput ovat jo ennakkomyynnissä.

Tapahtumien illan lopuksi voi suunnata rentoutumaan Lohja Spa&Resortiin, jossa tarjolla on elämyksellinen kylpyläkokemus aikuiseen makuun klo 19.30 – 22.

Tapahtumien illan järjestelyistä ja turvallisuudesta vastaa jokainen tapahtumajärjestäjä omasta puolestaan, mutta pyydämme myös asiakkaita huolehtimaan käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Tapahtumiin ei myöskään saisi osallistua nuhaisena tai muuten huonovointisena. Tapahtumien illan kaikista tapahtumista löytyy tarkemmat tiedot Lohjan tapahtumakalenterista: https://tapahtumat.visitlohja.fi/fi-FI.

Lisätietoja: Lohjan matkailupalvelukeskuksesta, tourist@lohja.fi; 044 369 1309.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This