Parasta Lohjalla kuvakilpailu

Osallistu leikkimieliseen kuvakilpailuun, jossa voit voittaa 100 euron lahjakortin lohjalaiseen kahvilaan tai ravintolaan sekä lippuja Lohjan Asuntomessuille 2021.

Mikä saa sydämesi sykkimään Lohjalla?

Rakastunut pariskunta

Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Lohjan kaupunki järjestävät ”Parasta Lohjalla” -kuvakilpailun. Kilpailuun voi osallistua omassa Instagramissa tai Facebookissa jakamalla kuvin ja tarinoin, mikä on  #parastalohjalla, teemoilla Järven Lumo, Hyvä Olo tai Vihreä Teko. Tunniste #parastalohjalla on liitettävä postaukseen osallistuakseen kisaan. Kuvan voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen viestinta@asuntomessut.fi otsikolla Parasta Lohjalla.

Kisa-aikaa on 14.6.2020 saakka ja jaetuista kuvista raati valitsee kolme voittajaa. Voittajat palkitaan 100 euron lahjakortilla haluamaansa Lohjalla sijaitsevaan ravintolaan tai kahvilaan. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi kahden hengen lippupakettia 2021 Asuntomessuille Lohjalla. Lisätietoja kilpailusta ja säännöistä löytyy osoitteesta http://asuntomessut.fi/suomalainen-asuminen/parastalohjalla-saannot/

Lisätietoja kilpailusta:

Elina Strengell Markkinoinnin ja viestinnän kehityspäällikkö Suomen Asuntomessut p. 040 710 8644

Riikka Juva tiedottaja Lohjan Asuntomessut Puh. 044 374 3447

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This