Mahdollinen joukkoaltistuminen 1.-2.10. Virkkala-Lohja joukkoliikenne

Joukkoliikenteen muutamissa vuoroissa 1 – 2.10.2020 Virkkalan ja Lohjan keskustan välillä matkustaneita pyydetään tarkkailemaan vointiaan tarkasti mahdollisen korona-altistumisen takia. Vuorot on listattu tarkemmin tiedotteessa.

Henkilöllä, joka matkusti seuraavilla vuoroilla Lohjan linja-autoaseman ja Virkkalan välillä on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Vuorot ovat:

  • to 1.10. Vainion liikenne, Virkkala – Lohjan linja-autoasema, lähtö Virkkalasta klo 7.20
  • to 1.10. Pohjolan liikenne, Lohjan linja-autoasema – Virkkala, lähtö Lohjalta klo 15.00
  • pe 2.10. Amper, Lohjan linja-autoasema – Virkkala, lähtö Lohjalta klo 14.10

Lähikontaktissa altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin, mutta muita edellä mainituilla linja-autovuoroilla matkustaneita henkilöitä on saattanut altistua koronavirustartunnalle.

Kyseisenä ajankohtana linja-autovuoroissa matkustaneita kehotetaan tarkkailemaan vointiaan tarkasti kahden viikon ajan mahdollisesta altistumisesta. Jos oireita ilmenee, pyydetään lohjalaisia olemaan välittömästi yhteydessä suoraan Keskustan terveysasemalle puhelimitse numeroon 044 3692901. Numerossa on takaisinsoitto.

Muiden kuntien asukkaiden tulee koronavirusoireiden ilmetessä ottaa yhteyttä oman asuinalueen terveyspalveluihin. Jos edes lieviä oireita ilmenee, tulee hakeutua koronavirustestiin välittömästi. Testitulosta tulee odottaa kotona ja välttää läheisiä kontakteja erityisesti iäkkäiden ja riskiryhmiin kuuluvien kanssa.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Suosittelemme myös lataamaan puhelimeen Koronavilkun ja käyttämään kasvomaskia tilanteissa, joissa turvavälejä ei pystytä varmuudella pitämään riittävinä. Koronavilkun voi ladata osoitteessa koronavilkku.fi.

Ajankohtaista Lohjan kaupunki

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This