Lohjan pyöräilykauden avajaiset torilla lauantaina 7.5. klo 10–12

Neljä pyöräilijää metsätiellä

Tervetuloa Lohjan torille juhlistamaan pyöräilykauden alkua ja mukaan pyöräilemään Lohja Trailsin järjestämille ryhmälenkeille! Tule koko perheen voimin pyöräillen – lapsille on torilla tarjolla Lohja Trailsin lasten taitoajorata.


Osana Lohjan Pyöräilyviikkoa juhlistetaan pyöräilykauden ja South by Cycle -pyöräilyreitistön Lohjan osuuden avausta Lohjan torilla lauantaina 7.5. klo 10–12.

Ohjelma

Klo 10.00 Avajaisseremonia ja South by Cycle -reitistön Lohjan osuuden virallinen avaus. Jukka Vienonen (toimitusjohtaja, Lohjan Liikuntakeskus) & Pekka Luoma (kaupunginhallituksen puheenjohtaja)

klo 10.30–12.00 Lasten ajotaitorata: vinkkejä taitoajoon. Oma pyörä ja kypärä mukaan. Saija Koskinen (Lohja Trails)

Klo 11.00–11.30 South by Cycle: pyörävaellus/bikepacking ja varusteet. Kristiina Vaano (South by Cycle -reitin ratamestari)

Klo 11.30–12.00 Maastopyöräily monipuolisena harrastuksena. Manu Heikura (Lohja trails)

Tapahtuman juontaa Kristiina Vaano, www.outforadventures.com.

Lohja Trailsin ryhmäajot

Lähtö Lohjan torilta heti tapahtuman jälkeen kahdessa ryhmässä noin klo 12.00.

Vetäjinä Henri Buntsev, gravel/maantie & Manu Heikura, maastopyörä.

Lisätietoja lenkkikuvauksin: https://www.facebook.com/lohjatrails/

Mukaan fillarilenkeille voit lähteä, jos pyöräilytaidot ovat hallussa. Vauhti on maltillista, mutta näille max. kahden tunnin lenkille tarvitaan kuitenkin kuntoa. Mukaan: kypärä ja tarkoituksen mukainen pyörä.

South by Cycle -sometempaus

Lohjan pyöräilykauden avauksen yhteydessä avataan myös South by Cycle reitistön vuoden 2022 kestävä sometempaus. Kerro meille ihanista pyöräilijää kiinnostavista yrityksistä sekä ihanista pyöräretkiesi pysähdyspaikkoista Lohjalta; ota kuva ja jaa kotikuntasi ylpeyden aihe.

Käytä hashtageja: #lohjanliikuntakeskus #visitlohja #southbycycle #lohjatrails. (Otathan huomioon, että kuviasi saatetaan jakaa yllä mainituissa some-kanavissa hashtageja käyttäessäsi.)

Myös lohjalaisia pyörämatkailusta kiinnostuneita yrityksiä kannustetaan mukaan somettamaan pyöräilykautensa avatuksi ja toivottaen tervetulleiksi pyöräilijät ihanin kuvin ja aukioloajoin. Muistathan hashtagit ja tägäykset.

Kuva: Poppis Suomela

Oranssi South by Cycle -logo, alla slogan Bikepacking Trail Suomi Finland

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This