Lohjan kaupunki kutsuu järjestö-, seura- ja muita vapaa-ajan toimijoita suunnittelemaan Lohjan mallille (Harrastamisen Suomen malli) erilaisia toteuttamistapoja

Tapaamiseen pidetään tiistaina 8.2.2022 klo 17.00 Lohjan kaupungintalo Monkolan valtuustosalissa.

Tilaisuuden tarkoituksena on olla informatiivinen ja samalla vapaamuotoinen keskustelutilaisuus. Lohjan kaupungin puolesta tilaisuuden vetäjinä ovat sivistysjohtaja Juha-Pekka Lehmus ja kehittämisasiantuntija Joni Pitkonen.

Haemme Lasten ja nuorten vapaa-ajan Lohjan mallille (Harrastamisen Suomen malli) erilaisia toteuttamistapoja, haastamme toimijoita verkottumaan ja tuottamaan alueellisia ratkaisuja sekä ideointia harrastamiseen. Kerromme myös toiminnan rahoitusmahdollisuuksista ja uudesta harrastuskalenterista.

Haemme myös uusia ratkaisu- ja toimintamahdollisuuksia koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämiselle. Haluaisimme saada Lohjalle palvelutarjottimen, jossa olisi asukkaille vaihtoehtoja ja aktivoivia palveluja. Haastamme mukaan järjestöjä, seuroja ja muita vapaa-ajan toimijoita.

Tervetuloa tiistaina 8.2.2022 klo 17.00 Lohjan kaupungintalo Monkolan valtuustosaliin, luodaan yhdessä Lohjan vapaa-ajan mallille toimintakulttuuri, jossa kaikki osapuolet ovat voittajia!

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This