Lohjan kaupungin messuosastolla tapahtuu – Asuntomessut 9.7-8.8.

Rakentajat ovat ahkeroineet, ja upeat messukodit odottavat Lohjan ensimmäisten Asuntomessujen kävijöitä Hiidensalmessa! Asuntomessut 2021 ovat avoinna 9.7.-8.8., klo 10-18. Kaikki tiedot Asuntomessuista löydät messujen omilta sivuilta: Asuntomessut Lohjalla

Lohjan kaupungin oma messuosasto sijaitsee aivan messureitin alkupäässä, heti näyttelyhallin jälkeen vasemmalla. Messuosastoltamme saat tietoa niin Lohjan tonteista kuin matkailukohteistakin sekä pääset tutustumaan lohjalaisiin kyliin ja yhdistyksiin. Millaista on asua Sammatissa? Entäpä Karjalohjalla tai Routiolla? Tule juttelemaan asukkaiden ja paikallisten yhdistysten kanssa!

Osastolla vierailevat myös Länsi-Uudenmaan Säästöpankki sekä Sp-Kodin kiinteistövälittäjät; heidän avullaan voit löytää unelmakotisi Lohjalta!

Musiikkia kävijöille tarjoilevat Lohjan kaupunginorkesterin muusikot sekä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston oppilaat ja opettajat.

Messujen ajan on myös käynnissä huikeita kisoja VisitLohjan Facebook-sivuilla ja Kotilohjalta.fi -sivustolla.

Messuosaston ohjelma ja osastolla vierailevat yhdistykset, yritykset sekä muusikot:

 PäivämääräYhdistykset / Yritykset mukana messuosastollaEsiintyjiä ja ohjelmaa messuosastolla
Pe 9.7.Länsi-Uudenmaan Säästöpankki & Sp-KotiTaikuri Keke Pulliainen – hauskaa taikuutta ja ilmapalloja! Tule juttelemaan iloisten asiantuntijoiden kanssa haaveistasi ja niiden toteuttamisesta yhdessä Säästöpankin kanssa. Messutarjouksena Visa Gold-kortti vuodeksi maksutta uuden asuntolainan yhteydessä Länsi-Uudenmaan Säästöpankista.
La 10.7.Länsi-Uudenmaan Säästöpankki & Sp-KotiTaikuri Keke Pulliainen – hauskaa taikuutta ja ilmapalloja! Tule juttelemaan iloisten asiantuntijoiden kanssa haaveistasi ja niiden toteuttamisesta yhdessä Säästöpankin kanssa. Messutarjouksena Visa Gold-kortti vuodeksi maksutta uuden asuntolainan yhteydessä Länsi-Uudenmaan Säästöpankista. Klo 10 alkaen musiikkia messuosastolla Länsi-Uudenmaan musiikkiopistolta.
Su 11.7.RoutioseuraAsuntomessujen naapurissa Roution kaupunginosassa toimiva aktiivinen asukasyhdistys Routioseura esittelee toimintaansa ja toivottaa messuvieraat mukaan myös su 11.7. klo 13 järjestettävälle ’Routio monin aistein’ kävelykierrokselle. Seura järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja retkiä, saimme juuri valmiiksi alueen kehittämissuunnitelman jossa esittelemme vision alueen tulevaisuudeksi. Tule käymään messuosastolla ja kerromme miten asukastoiminnan kautta voimme vaikuttaa alueen kehittämiseen! Klo 10-12 muusikot Lohjan kaupunginorkesterista messuosastolla (klo 14-16  Duo Fasso Villa Kokkokalliossa)
Ma 12.7.RoutioseuraAsuntomessujen naapurissa Roution kaupunginosassa toimiva aktiivinen asukasyhdistys Routioseura esittelee toimintaansa ja toivottaa messuvieraat mukaan myös su 11.7. klo 13 järjestettävälle ’Routio monin aistein’ kävelykierrokselle. Seura järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja retkiä, saimme juuri valmiiksi alueen kehittämissuunnitelman jossa esittelemme vision alueen tulevaisuudeksi. Tule käymään messuosastolla ja kerromme miten asukastoiminnan kautta voimme vaikuttaa alueen kehittämiseen!
Ti 13.7.Karjalohjan aluetoimikuntaTule moikkaamaan karjalohjalaisia! Kerromme miksi Karjalohja on tutustumisen arvoinen ja miksi Karjalohjan pitäjä on hyvä paikka asua!
Ke 14.7.Sammatin aluetoimikuntaSammatin kylä esillä messuilla keskiviikkoisin, tule tutustumaan kylän historiaan ja monipuoliseen kulttuuritarjontaan! www.suvisammatti.fi
To 15.7.
Pe 16.7.Lohjan KylätLohjan Kylät ry. esittelee toimintaansa ja elämää Lohjalla kaupunkikeskustan ulkopuolella tarinoin ja teoksen ’Lohjan Kylät ja kaupunginosat’ avulla. Teos esittelee koko nykyisen Lohjan 43 toiminnallista kyläaluetta ja on messujen ajan saatavilla erikoishintaan 22 €, esimerkiksi Tytyri Elämyskaivokselta. Tule käymään ja kerromme lisää kylätoiminnasta Lohjalla!
La 17.7.Lohjan SydänPoikkea tutustumaan Lohjan Sydän ry:n toimintaan ja yhdistyksen tarjoamiin vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin. Sydänterveyttä läpi elämän ja Täyttä elämää terveydentilasta riippumatta! Klo 10-12 muusikot Lohjan kaupunginorkesterista messuosastolla (klo 14-16  Villa Kokkokalliossa)
Su 18.7.Klo 10-12 muusikot Lohjan kaupunginorkesterista messuosastolla (klo 14-16 Villa Kokkokalliossa)
Ma 19.7.Rauhalan koulun oppilaat                  Lohjan KylätLohjan Rauhalan koulun oppilaat esittelevät osastolla Asuntomessuista tehtyä Minecraft-maailmaa. Tule katsomaan miltä messualue näyttää oppilaiden ajatuksissa! Myös Lohjan Kylät ry. esittelee osastolla toimintaansa ja elämää Lohjalla kaupunkikeskustan ulkopuolella tarinoin ja teoksen ’Lohjan Kylät ja kaupunginosat’ avulla. Teos esittelee koko nykyisen Lohjan 43 toiminnallista kyläaluetta ja on messujen ajan saatavilla erikoishintaan 22 €, esimerkiksi Tytyri Elämyskaivokselta. Tule käymään ja kerromme lisää kylätoiminnasta Lohjalla!
Ti 20.7.Karjalohjan aluetoimikuntaTule moikkaamaan karjalohjalaisia! Kerromme miksi Karjalohja on tutustumisen arvoinen ja miksi Karjalohjan pitäjä on hyvä paikka asua!
Ke 21.7.Sammatin aluetoimikuntaSammatin kylä esillä messuilla keskiviikkoisin, tule tutustumaan kylän historiaan ja monipuoliseen kulttuuritarjontaan! www.suvisammatti.fi
To 22.7.
Pe 23.7.Lohjan SydänPoikkea tutustumaan Lohjan Sydän ry:n toimintaan ja yhdistyksen tarjoamiin vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin. Sydänterveyttä läpi elämän ja Täyttä elämää terveydentilasta riippumatta!
La 24.7.Klo 10-12 muusikot Lohjan kaupunginorkesterista messuosastolla (klo 14-16 Villa Kokkokalliossa)
Su 25.7.Klo 10-12 muusikot Lohjan kaupunginorkesterista messuosastolla (klo 14-16 Villa Kokkokalliossa)
Ma 26.7.
Ti 27.7.Karjalohjan aluetoimikuntaTule moikkaamaan karjalohjalaisia! Kerromme miksi Karjalohja on tutustumisen arvoinen ja miksi Karjalohjan pitäjä on hyvä paikka asua!
Ke 28.7.Sammatin aluetoimikuntaSammatin kylä esillä messuilla keskiviikkoisin, tule tutustumaan kylän historiaan ja monipuoliseen kulttuuritarjontaan! www.suvisammatti.fi
To 29.7.
Pe 30.7.Lohjan SydänPoikkea tutustumaan Lohjan Sydän ry:n toimintaan ja yhdistyksen tarjoamiin vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin. Sydänterveyttä läpi elämän ja Täyttä elämää terveydentilasta riippumatta!
La 31.7.Klo 10 alkaen musiikkia messuosastolla Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto
Su 1.8.Klo 10-12 muusikot Lohjan kaupunginorkesterista messuosastolla (klo 14-16 Villa Kokkokalliossa)
Ma 2.8.
Ti 3.8.MIELI Lohjan mielenterveys ry.MIELI Lohjan mielenterveys ry on sitoutumaton, suvaitseva ja luotettava järjestö, joka tukee vapaaehtoisvoimin Lohjan seudun asukkaiden hyvinvointia. Tule tutustumaan toimintaamme!
Ke 4.8.Sammatin aluetoimikuntaSammatin kylä esillä messuilla keskiviikkoisin, tule tutustumaan kylän historiaan ja monipuoliseen kulttuuritarjontaan! www.suvisammatti.fi
To 5.8.Karjalohjan aluetoimikuntaTule moikkaamaan karjalohjalaisia! Kerromme miksi Karjalohja on tutustumisen arvoinen ja miksi Karjalohjan pitäjä on hyvä paikka asua!
Pe 6.8.Lohjan SydänPoikkea tutustumaan Lohjan Sydän ry:n toimintaan ja yhdistyksen tarjoamiin vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin. Sydänterveyttä läpi elämän ja Täyttä elämää terveydentilasta riippumatta!
La 7.8.Lohjan Seudun Allergia-, iho- ja Astmayhdistys ry.Lohjan Seudun Allergia-, Iho- ja Astmayhdistys on sinulle, jonka elämään allergia, iho tai astma vaikuttaa. Meiltä saat tietoa yhdistyksen toiminnasta, tervetuloa juttelemaan! Klo 10 alkaen messuosastolla esiintymässä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston oppilaita.
Su 8.8.Klo 10 alkaen esiintymässä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston oppilaita messuosastolla
messukartta
messosasto

(Kuva Tiina Hailla)

Omaa messuvierailua odotellessasi voit vaikka testata mikä messukohteista sopisi sinulle Kotiliesi-lehden hauskassa testissä!

Kun suunnittelet messureissuasi Lohjalle, majoitusvaihtoehtoja löydät helposti VisitLohjan-sivuilta!

Lohjan kaupunki juhlistaa messujen alkua kaupunginorkesterin avajaiskonsertilla Lohjan torilla lauantaina 10.7. 12 alkaen. Lohjan kaupunginorkesterin avajaiskonsertissa solisteina mm. Elias Kaskinen, Mari Palo, Safetybox ja Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! Koko perheelle sopivaan konserttiin on vapaa pääsy.

#asuntomessut2021 #järvikaupunki #lohja #visitlohja

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This