Lohjan Harrastamisen Suomen mallin harrastuksiin haku on käynnissä

Maksuttomat harrastuskerhot alkavat viikolla 35.

Maksuttomat harrastukset löytyvät Lohjan harrastuskalenterista.

Voit hakea sivuston kautta omalla koululla järjestettäviin kerhoihin. Lapsi voi hakea myös muihin kuin oman koulunsa kerhoihin, mutta tässä tapauksessa kaikki kuljetukset on hoidettava itse ja huolehdittava, että lapsi todellisuudessa ehtii siirtymään kerhoon koulupäivänsä jälkeen.

Hakeminen kerhoon tarkoittaa sitä, että kerhoon ei pääse nopeusjärjestyksessä vaan harkinnanvaraisesti. Harkintaa käytetään, jos kerho on täynnä. Kyseessä on jatkuva haku, joten kerhoihin voi hakea koko lukuvuoden ajan ja hakemuksen voi tehdä myöhemmin uudestaan, jos haluaa hakea uuteen kerhoon.

Kun lapsi on hyväksytty kerhoon, huoltaja saa harrastuksen vetäjältä viestin ilmoittamaansa sähköpostiin. Jos vahvistusviestiä ei tule, lapsesi on todennäköisesti jonossa.

Lisää kerhotietoa huoltajille Lohjan harrastuskalenteri -sivustolla.

Muutamat kerhot alkavat poikkeuksellisesti viikkoa myöhemmin kuin muut, mutta aloitusajankohta lukee sivustolla kyseisen harrastuksen alla. Lehmijärven ja Ikkalan koulujen kerhot varmistuvat elokuun aikana, joten niiden hakulomakkeet ovat vielä suljettu. Källhagens skolaniin ja Järnefeltin yläkouluun emme ole valitettavasti saaneet tarjolle yhtään kerhoa.


Lisätietoa:
Juha Koivuporras
Liikunta- ja harrastuskoordinaattori
Puh. +358 44 3695032
juha.koivuporras@lohja.fi

Share This