Ansökningar till hobbyer inom Finlandsmodellen för hobbyverksamhet i Lojo kan nu lämnas in

Avgiftsfria hobbyklubbar startar vecka 35.

Du hittar de avgiftsfria hobbyerna i Lojos hobbykalender (på finska):
https://harrastukset.lohja.fi/fi-FI?mode=hobby1

Du kan söka till klubbar som ordnas på den egna skolan på webbplatsen. Barnet kan även söka till andra klubbar än i sin egen skola, men i detta fall ska alla transporter skötas själv och se till att barnet faktiskt hinner ta sig till klubben efter sin skoldag.

Ansökan till en klubb innebär att en plats i en klubb inte ges enligt principen snabbast först utan efter bedömning. Bedömning används om klubben är fullsatt. Det är fråga om en kontinuerlig ansökan, så man kan söka till klubbar under hela läsåret och man kan lämna in en ansökan senare på nytt om man vill söka till en ny klubb.

När barnet antagits till klubben får vårdnadshavaren ett meddelande från ledaren för hobbyn till den e-postadress man uppgett. Om man inte får ett bekräftelsemeddelande har barnet förmodligen placerats i kö.

Mer klubbinformation för vårdnadshavare på webbplatsen för Lojo hobbykalender (på finska).

Några klubbar startar undantagsvis en vecka senare än övriga, men tidpunkten för starten finns på webbplatsen för respektive hobby. Klubbarna i Lehmijärven koulu och Ikkalan koulu kommer att bekräftas under augusti, så deras ansökningsblanketter är än så länge stängda. Tyvärr har vi inte kunnat erbjuda klubbar i Källhagens skola och i högstadiet i Järnefelt.

Mer information:
Juha Koivuporras
Motions- och hobbykoordinator
Tfn +358 44 3695032
juha.koivuporras@lohja.fi

Relaterade nyheter:

Share This