Lohjalaiset, näytetään yhdessä valomerkki yhteisen planeettamme puolesta! 

Earth Hour 2021 -tapahtuman kampanjakuvassa on kädet, joissa on lapaset ja jotka pitelevät kynttilää.

Lohjan kaupunki kutsuu kaikki lohjalaiset mukaan WWF:n maailmanlaajuiseen Earth Hour -tapahtumaan, jossa kaupungit, yritykset, yhteisöt ja yksityiset ihmiset sammuttavat valojaan yhtäaikaisesti tunnin ajaksi lauantaina 27.3.2021 klo 20:30–21:30.


Valojen sammuttaminen on symbolinen ele, jolla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä. Huoli ei ole aiheeton – ilmastonmuutos etenee ja luonnon monimuotoisuus hupenee. Kuluva vuosikymmen on ratkaiseva niin maapallon kuin ihmisten hyvinvoinnin kannalta.

Lupauksia planeetalle

Tämän vuoden Earth Hourissa WWF kerää lupauksia yhteiselle planeetallemme. Lupauksilla kiritetään päättäjiä kohti ripeitä ja vaikuttavia päätöksiä ilmaston ja luonnon puolesta. Lupauksista koottu yhteenveto luovutetaan Earth Hourin päätteeksi Suomen päättäjille.

Lisätietoa merkittävistä teoista planeetan hyväksi:

Hinku-kaupunkina ilmastonmuutosta torjumassa

Nopeita päästövähennyksiä tarvitaan kaikilta. Lohjan kaupunki on mukana Kohti hiilineutraalia kuntaa (Hinku) -hankkeessa ja se on asettanut tavoitteekseen vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 80 % vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Lohjan kaupunki haluaa kannustaa Earth Hour -tapahtumaan osallistumalla kaikkia kaupungin asukkaita ja yrityksiä tekemään niin pieniä kuin suuriakin ilmastotekoja omassa arjessaan.

Lisätiedot

Earth Hour Suomessa ja maailmalla
www.earthhour.fi (WWF)

Hinku-hanke Lohjalla
www.lohja.fi/hinku (Lohjan kaupunki)

Earth Hour 2021 -tapahtuman kampanjakuvassa on kädet, joissa on lapaset ja jotka pitelevät kynttilää.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This