Lohja-lehti esittelee järvikaupungin parhaita puolia – tunteella ja järvellä 

Avaa ikkuna kauniiseen kaupunkiimme ja antoisia luku- ja katseluhetkiä!

Kevään kunniaksi julkaistu, ensimmäinen Lohja-lehti on täynnä hyödyllistä ja hauskaa asiaa. Ulkopaikkakuntalaisille se on mitä mainioin perehdytys upeaan järvikaupunkiin. Lohjalaisille lehti puolestaan avaa uusia näkökulmia omaan kotikaupunkiin.

– Olemme ylpeitä Lohjasta, ja tämä lehti nostaa esiin lohjalaisten asukkaiden ja yritysten lisäksi myös järvikaupunkimme vahvuuksia. Lisäksi lehti on painettu paikkakunnan omalle, Sappi Kirkniemen tehtaan tuottamalle paperille, viestintä- ja markkinointipäällikkö Evita Malm hehkuttaa ja toivoo lohjalaisten jakavan lehteä tutuilleen.

Lohja-lehti on Lohjan kaupungin matkailun ja markkinoinnin tuottama. Lehteä jaetaan kesän 2021 tapahtumissa, kuten Asuntomessuilla.

– 50 000 kappaleen painoksesta riittää jaettavaa. Haluamme levittää järvikaupungin ihanuutta niin paikallisille kuin vierailijoille, matkailupäällikkö Minna Ermala sanoo ja samalla kiittää lohjalaisia yrityksiä laajasta yhteistyöstä.

Lohja-lehti on saatavilla ja jaettavissa nyt e-lehtenä osoitteessa visitlohja.fi ja kesäkuussa myös haettavissa printtiversiona Lohjan Matkailusta, Laurinkatu 50.

Linkki lehteen!

Lohja lehti
#Lohja #Lojo #VisitLohja #järvikaupunki #asuntomessut2021 #Lohjankaupunki #Lohjalehti

Kansi Elias Kaskinen, kuvaajana Jesse Kainulainen.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This