Kulttuuri menee Uudenmaan kyliin – tarjoa sisältöä!

Uudenmaan kulttuuritoiminnan kehittämistehtävä Kulttuuri kylässä avaa avoimen tarjouskilpailun taiteilijoille ja luovan alan ammattilaisille.

Uudenmaan kulttuuritoiminnan kehittämistehtävä Kulttuuri kylässä avaa avoimen tarjouskilpailun taiteilijoille ja luovan alan ammattilaisille. Heillä on mahdollisuus tarjota kulttuuri- ja taidesisältöjä kuntien ostettavaksi 1500 euron hinnalla.

Tuotantoja toteutetaan Uudenmaan alueen kylissä ja kuntien taajamissa. Alueena ovat ensisijaisesti Länsi- ja Keski-Uusimaa, mukaan lukien Lohja, mutta sisältöjä voi tarjota myös Itä-Uudellemaalle. Helsinki, Vantaa ja Espoo eivät kuulu alueeseen.

Haun tavoitteena on tarjota kyliin, taajamiin ja pieniin kuntiin monipuolista ja laadukasta kulttuuritoimintaa. Onko sinulla idea tapahtumasta tai toiminnasta, jonka haluaisit tarjota kylien asukkaille? Erityisesti kaivataan taide- ja kulttuurisisältöjä, jotka innostavat eri-ikäisiä asukkaita tekemään, näkemään ja kuulemaan sekä kohtaamaan toisiaan.

Käänteisellä kilpailutuksella haetaan tapahtumia, mutta myös tapahtumasarjoja tai kiertueita, jotka voidaan toistaa samanlaisena tai pienin muutoksin eri kylissä ja taajamissa, vaikka usean kunnan alueella. Erityisesti haetaan sisältöjä, jotka voidaan toteuttaa monenlaisissa kylien ja kuntien tiloissa, kuten kylätaloissa ja kesätoreilla.

Tarjoa sisältöjä viimeistään 2. toukokuuta.

Tarjoajina voivat olla taide- ja kulttuurialan ammattilaiset, kuten eri alojen yksittäiset itsensä työllistävät taiteilijat tai taiteilijaryhmät, yhdistykset, osuuskunnat ja yritykset.

Tarjousten jättöaika on 7.4.–2.5.2022.

Kunnat ostavat sisältöjä kesä- ja syyskaudelle 2022. Valinnat ostopalveluista tehdään toukokuussa. Valintoja voidaan täydentää myöhemmin.

Ohjeet ja tarjouslomake tarjousten jättäjille on julkaistu sivulla Kulttuuri kylässä.

Lisätietoja:
Sari Hilska
kehittämiskoordinaattori
Uudenmaan Kulttuuri kylässä -kehittämistehtävä
puh. 040 482 2004
sari.hilska@porvoo.fi

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This