Kasvomaskien jakoa vähävaraisille laajennetaan Lohjan alueella

Kasvomaskien jakelua laajennetaan ke 26.8. Karjalohjan, Sammatin, Pusulan, Virkkalan ja Saukkolan kirjastoihin.

Ajankohtaista Lohjan kaupunki

Lohjan Pääkirjaston lisäksi kasvomaskeja jaetaan keskiviikosta 26.8. eteenpäin myös Karjalohjan, Sammatin, Pusulan, Virkkalan ja Saukkolan kirjastoissa. Kasvomaskeja voi hakea kyseisten kirjastojen palveluaikoina, ja vain silloin kun henkilöstöä on paikalla. Tästä johtuen Karjalohjan kirjastossa ei ole jakelua torstaisin, eikä Pusulan kirjastossa keskiviikkoisin. Lohjan Pääkirjastolla kasvomaskien jako 31.8. alkaen arkisin myös koko kirjaston aukioloaikana.

Kirjastojen palveluajat löytyvät osoitteesta: https://www.lohja.fi/vapaa-aika-liikunta/kirjasto/kirjastot-ja-aukioloajat/

Lohjan kaupungin jakamat maskit on tarkoitettu valtioneuvoston linjauksen mukaisesti vain taloudellisesti heikoimmassa asemassa oleville lohjalaisille, joilla ei ole mahdollisuutta hankkia niitä itse. Pääsääntöisesti lohjalaiset hankkivat maskinsa itse. Maskeja haettaessa taloudellista tilannetta tai henkilöllisyyttä ei tarvitse todistaa.

Kasvomaskia suositellaan käytettävän muun muassa joukkoliikenteessä sekä tilanteissa, jossa turvavälejä on mahdoton säilyttää. Kasvomaskeja on hyvä käyttää myös matkalla koronanäytteenottoon sekä ennen testitulosten varmistumista, jos liikkuminen kodin ulkopuolella on välttämätöntä. Kasvomaskeja suositellaan yli 15-vuotiaille.

Koronatilanne on Lohjan alueella edelleen rauhallinen.

Lisäkysymykset Lohjan kaupungin kasvomaskien jaosta voi lähettää osoitteeseen koronaneuvonta@lohja.fi. Lisätietoja maskien oikeaoppisesta käytöstä löytyy THL:n verkkosivuilta. Lohjan Kaupunki tiedottaa muutoksista Lohja.fi –verkkosivuilla,  Lohjan kaupungin Facebook-tilillä, sekä paikallismedialle.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This