Kasvomaskien jako vähävaraisille lohjalaisille jatkuu

Arkisin klo 14 alkaen kasvomaskien jakelu Lohjan pääkirjastolla jatkuu. Poikkeuksena ma 24.8. jolloin ei jakelua. Uusista jakelupisteistä ilmoitetaan alkuviikosta.

Ajankohtaista Lohjan kaupunki

Lohjan Kaupunki jakaa kasvomaskeja joka arkipäivä, alkaen klo 14 Lohjan Pääkirjastolta osoitteesta Karstuntie 3, 08100 Lohja. Poikkeuksena kuitenkin maanantai 24.8., jolloin jakelua ei ole mahdollista järjestää.

Jakelupisteitä laajennetaan pian myös Karjalohjan, Sammatin, Pusulan, Saukkolan ja Virkkalan kirjastoihin. Jakelupisteiden avautumisesta tiedotetaan alkuviikosta, heti kasvomaskien saatavuustilanteen varmistuttua. Lohjan Kaupunki tiedottaa muutoksista Lohja.fi –verkkosivuilla,  Lohjan kaupungin Facebook-tilillä, sekä paikallismedialle.

Lohjan kaupungin jakamat maskit on tarkoitettu valtioneuvoston linjauksen mukaisesti vain taloudellisesti heikoimmassa asemassa oleville lohjalaisille, joilla ei ole mahdollisuutta hankkia niitä itse. Pääsääntöisesti lohjalaiset hankkivat maskinsa itse. Maskeja haettaessa taloudellista tilannetta tai henkilöllisyyttä ei tarvitse todistaa.

Kasvomaskia suositellaan käytettävän muun muassa joukkoliikenteessä sekä tilanteissa, jossa turvavälejä on mahdoton säilyttää. Kasvomaskeja on hyvä käyttää myös matkalla koronanäytteenottoon sekä ennen testitulosten varmistumista, jos liikkuminen kodin ulkopuolella on välttämätöntä. Kasvomaskeja suositellaan yli 15-vuotiaille.

Koronatilanne on Lohjan alueella edelleen rauhallinen.

Lisäkysymykset Lohjan kaupungin kasvomaskien jaosta voi lähettää osoitteeseen koronaneuvonta@lohja.fi. Lisätietoja maskien oikeaoppisesta käytöstä löytyy THL:n verkkosivuilta.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This