Juhannusviikon jätekuljetukset

Jäteasemat ja jätekeskukset ovat kiinni ajalla 22. – 24.6.2018

Kesä, ja erityisesti juhannus, aiheuttaa läntisellä Uudellamaalla piikin jätemäärissä. Rosk’n Rollin jäteasemat ovat kaikkien alueen vakituisten asukkaiden ja kesäasukkaiden käytössä. Mökin siivouskuormalle tai keittiön remonttilastille pitäisi jokaisella olla helposti tavoitettava, vastuullinen ja edullinen vastaanottopaikka. Suurin osa jätteistä vastaanotetaan jäteasemilla oikein lajiteltuina maksutta. Jätekuormat eivät kuulu eko- ja sekajätepisteille tai luontoon.

Jos ei tiedä, mihin jäte kuuluisi viedä tai missä lähin ekopiste tai jäteasema on, Rosk’n Rollin nettisivujen etusivun hakutoiminnot auttavat. Jätteet A-Ö opastaa monien eri jätteiden lajittelussa ja vastaanottopistehaku kertoo lähimpien vastaanottopisteiden osoitteet ja aukioloajat.

Juhannus aiheuttaa muutoksia aikatauluihin

Juhannusviikon jätekuljetukset ajetaan Rosk’n Rollin alueella päivää normaalia aikaisemmin – juhannusta edeltävästä sunnuntaista torstaihin. Kuljetuksia ei jää juhannuksen takia ajamatta. Kaikki jäteasemat ja jätekeskukset puolestaan ovat kiinni juhannuksena perjantaista sunnuntaihin 22.–24.6.2018.
Parhaiten ympäristön pitäminen jätteettömänä onnistuu, kun jokainen huolehtii asiasta omalta osaltaan.

Listassa muutama vinkki vähäjätteiseen juhannukseen:
•Suunnittele ostoksesi, hanki ruokaa ja tavaraa vain tarpeeseen.
•Käytä pestäviä astioita kertakäyttöastioiden sijaan.
•Vie juomatölkit ja -pullot kauppojen pullonpalautuspisteisiin.
•Lajittele hyötyjätteet (metalli, paperi, pakkauslasi ja -muovi sekä kartonki) ja vie ne ekopisteelle vasta, kun astioissa on tilaa.
•Pakkaa jätteet tiiviisti, litistä juomatölkit, purista kartonki- ja muovipakkauksista ilma pois. Litistäminenkin on ympäristöteko.

Lisätiedot jätehuollon asioissa:
Puh. 020 637 7000 arkisin klo 8.30–15.30 tai asiakaspalvelu@rosknroll.fi

kuva: www.rosknroll.fi

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This