Hyötypuutarhan ideointikilpailun voittajille liput Asuntomessuille Lohjalle 2021

Hackthonin mainos juliste

22.–26.4. ideoidaan joukolla yhteisöllisen hyötypuutarhan toimintaa Hiidensalmen asuntomessualueen kerrostalokortteliin. Laurea-ammattikorkeakoulun palvelumuotoilun opiskelijoiden järjestämä kilpailu ja etätyöpaja on avoin kaikille kiinnostuneille.


Muodosta enintään viiden hengen joukkue perheesi, ystäviesi, koulukavereidesi tai työtovereidesi kanssa. Joukkueesi jäsenet voivat sijaita vaikka eri puolilla Suomea ja pitää yhteyttä esimerkiksi Google Hangouts -sovelluksen avulla. Voit toki osallistua myös yksin, jolloin Laurean opiskelijat luovat sinulle tiimin.

Täytä sähköinen ilmoittautumislomake viimeistään maanantaina 20.4. Riittää, että yksi henkilö joukkueesta hoitaa ilmoittautumisen kaikkien puolesta.

Sinun ei täydy olla taitava viherpeukalo osallistuaksesi kilpailuun. Tarvitset vain aikaa ideointiin parista tunnista muutamiin tunteihin itsestäsi ja tiimistäsi riippuen. Opiskelijat lähettävät sinulle sähköisen tehtäväpakin, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot ja työkalut hyötypuutarhan toiminnan ideointiin ja suunnitteluun. Voit vapaasti käyttää myös muita apuvälineitä.

Valmis idea tulee lähettää sunnuntaihin 26.4. kello 18 mennessä. Voittajatiimi valitaan viikolla 19. Ideoita tullaan hyödyntämään Hiidensalmen kerrostalokorttelissa hyötypuutarhan toiminnan käynnistämisessä.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This