Harrastamisen Suomen malli Lohjalla hakee palveluntuottajia tulevalle lukuvuodelle

Harrastamisen Lohjan malli hakee palveluntuottajia järjestämään harrastusryhmiä Lohjan kouluille ensi lukuvuonna 2023-2024. Valtakunnallisen Harrastamisen Suomen mallin tarkoitus on tarjota lapsille maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä

Alta löydät suorat linkit palveluntuottajaksi hakeutumiseen ja ehdotuslomakkeen täyttöön. Toiminnassa parhaillaan mukana olevien palveluntuottajien tulee myös täyttää lomake, jos haluavat jatkaa ensi lukuvuonna. Hakulomake on avoinna 1.3.-15.4.2023 välisenä aikana klo 23.00 saakka.

Infosivu palveluntuottajaksi hakeutumisesta

Suora linkki palveluntuottajan ehdotuslomakkeeseen

Huomioimme palveluntuottajien valinnassa erityisesti lasten toiveet, joka kannattaa huomioida hakemusta täyttäessä. Harrastuskyselyjen perusteella Lohjan koululaisten toivotuimpia harrastuksia ovat olleet yleinen liikuntakerho, parkour, elokuva, kokkikerhot ja ruuan valmistus, kädentaidot (tekstiili ja tekninen työ), eläinkerho, kuvataide, palloilulajit, kuntosali, musiikki, voimistelu ja akrobatia.

Nykyisen kauden osallistujamäärien perusteella suosituimpia harrastuksia ovat olleet uinti, kuvataide, musiikki, yleinen liikuntakerho, kokkikerhot, kädentaidot, metsäsalapoliisit, partio ja teatteri.

Olemme kuitenkin hyvin avoimia uusille harrastuksille tai moniharrastusyhdistelmille, jotka eivät välttämättä listauksista löydy. Esimerkiksi tämän kauden ”Metsäsalapoliisit” -ryhmää ei kukaan lapsista varmaan edes tajunnut toivoa, mutta se on ollut tällä kaudella yksi suosituimmista ryhmistä. Harrastusryhmän nimeä kannattaa myös miettiä tarkasti kohderyhmän mukaan.

Lisäksi toivomme ruotsinkielisille kouluille ruotsin kieltä taitavia ohjaajia ja arvostamme erityistä tukea tarvitsevien lasten huomioimista harrastuksenne toteutuksessa. Myös oppilaiden omatoimikerhoja tai työpajoja aikuisen valvonnassa voidaan järjestää.

Hanke maksaa palveluntuottajalle harrastuksen järjestämisestä ja koululaisille harrastus on maksuton.

Lisätietoja:
Juha Koivuporras
Liikunta- ja harrastuskoordinaattori
+358 44 369 5032
juha.koivuporras@lohja.fi

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This