Viivästyksiä Lohjan kaupungin laskutuksessa

Lohjan kaupungin taloushallinnon järjestelmien muutoksen vuoksi Lohjan kaupungin alkuvuoden 2024 laskujen lähetys on osin viivästynyt. Tällä hetkellä suurin osa alkuvuoden laskuista on saatu lähetettyä asiakkaille. Iltapäiväkerholaskutus on viivästynyt, mutta tästä tiedotetaan lähipäivinä erikseen kyseisiä laskuja vastaanottavalle taholle.

Järjestelmämuutoksen vuoksi joidenkin laskujen ulkoasussa on saattanut esiintyä puutteita tai muutoksia. Laskujen ulkonäköä tullaan hiomaan vielä lähiviikkoina ohjelmantarjoajan kanssa.

Lohjan kaupunki pahoittelee laskujen viivästyksestä aiheutunutta haittaa, ja lupaa tulla vastaan viivästyskoroissa ja kuluissa. Laskujen viivästyminen ja mahdollinen kasautuminen otetaan myös huomioon eräpäivien asetteluissa ja perintään siirroissa. Lisäksi yksittäisten laskujen eräpäivän siirrot ovat mahdollisia ilman viivästyskorkoja.

Mahdolliset eräpäivän siirtopyynnöt tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen myyntireskontra@lohja.fi tai puhelimitse 040 686 7499 (puhelinpalvelu auki klo 9-11).

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This