Vainion Liikenne lisää vuoroja Lohja – Helsinki -välille 4.6.2022 alkaen

Kesäliikennekauden alkaessa Vainion Liikenne uudistaa aikatauluja ja lisää liikennettä Lohjan ja Helsingin välille. Lisätietoja lipuista ja aikatauluista Matkahuollon nettisivuilta.

Kesäliikennekauden alkaessa Vainion Liikenne uudistaa aikatauluja ja lisää liikennettä Lohjan ja Helsingin välille. Lisäksi kaikki vuorot ajetaan jatkossa Virkkalan Ristiltä asti.

Ensimmäinen vuoro Virkkalasta Helsinkiin lähtee klo 4.10. Arkipäivien ruuhka-aikaan liikennöidään puolen tunnin ja keskipäivällä sekä viikonloppuina tunnin vuorovälillä. Viimeinen vuoro Helsingistä Lohjalle ja edelleen Virkkalaan lähtee maanataista torstaihin klo 22.05, perjantaisin ja lauantaisin klo 23.05. ”Kaikki vuorot ovat ns. markkinaehtoista eli lipputuloilla toimeentulevaa liikennettä, joten toivomme paljon matkustajia”, toivoo Vainion Liikenteen tj. Matti Vainio.

Uuden aikataulun mukaisessa liikenteessä kaikki vuorot ajetaan Virkkalasta/Virkkalaan asti. Käytäntö sujuvoittaa matkustamista. ”Toivomme uuden käytännön tekevän bussilla matkustamisesta entistäkin miellyttävämpää”, perustelee Matti Vainio.

Liikenteessä kelpaavat Vainion omat lipputuotteet, pankki– ja luottokortit sekä käteinen raha.
Matkakortteja voi hankkia Matkahuollosta ja lisäladata autoissa tai netissä. Matkahuollon Reitit ja Liput-sovelluksesta voi hankki myös kännykkälippuja. Lisätietoja lipuista ja aikatauluista Matkahuollon nettisivuilta.

Rajusti noussut polttoaineen hinta aiheuttaa poikkeuksellisen kovan kustannuspaineen lippujen hintoihin. ”Toivomme matkustajamäärän kasvavan niin, että lippujen hinnat voidaan säilyttää kohtuullisina” selvittää Matti Vainio.

Aikataulut liitteenä.

Lisätiedot:
tj Matti Vainio, p.0400 535 335
liikennesuunnittelupäällikkö Juha Tiikko, p.040 748 0865


kuva: Vainion Liikenne

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This