Virtuell tomtdag: Dina drömmars hem i Lojo 15.8

Har du drömt om en tomt där du kunde bygga dina drömmars hem? Kom och utforska Lojo stads mångsidiga tomter virtuellt under ledning av experter.

Datum: 15.8
Tidpunkt: 17.00–19.00
Plats: Microsoft Teams

Då du söker ett nytt hem, letar du inte bara efter en sovplats. Du söker en plats som perfekt passar din livsstil. Därför är val av tomt så viktigt. Vänd din blick mot Lojo – en stad som inte bara erbjuder en bostadsort utan också en livsstil. Här kan du koncentrera dig på att njuta av den vackra miljön där det finns plats att bo och leva nära naturen, hobbyer, skolor och arbetsplatser.

Tomtdagen är ett enastående tillfälle att utforska det breda utbudet av Lojos tomter i olika områden. Evenemanget ger möjlighet att diskutera med experter som hjälper dig att hitta precis den tomt som passar dig och svarar på dina frågor. Vi presenterar särskilt vår två nya tomtområden i Muijala och Vabby.

Evenemanget är avgiftsfritt och öppet för alla intresserade. Tomtdagen ordnas på plattformen Microsoft Teams, så du kan delta var du än vill – även på hemsoffan.

Anmäl dig med och ta ett steg mot dina drömmars hem!

Anmäl dig här (bara på finska)

Relaterade nyheter:

Share This