Tule mukaan tukiperhe- ja tukihenkilökoulutukseen!

Perusturvakuntayhtymä Karviaisessa sekä Lohjan kaupungin lapsiperheiden sosiaalipalveluissa on tällä hetkellä kymmeniä lapsia tukiperhejonossa. Voiko Sinun perheesi tarjota näille lapsille mahdollisuuden viettää viikonloppuja kanssanne?

Tukiperheenä toimit tukena lapselle tai nuorelle, jonka katsotaan hyötyvän perheen ulkopuolisen aikuisen antamasta ajasta ja huomiosta. Olet lapselle turvallinen ja luotettava aikuinen, joka kuuntelee, puuhastelee yhdessä lapsen kanssa ja toimii aikuisen mallina.

Lohjalla tarvitsemme tukiperheiden lisäksi myös vapaaehtoisia tukihenkilöitä puuhastelemaan lasten ja nuorten kanssa kivoja asioita pääsääntöisesti kerran viikossa muutaman tunnin ajan.

Tukiperheeksi ja tukihenkilöksi voivat hakeutua täysi-ikäiset henkilöt, joilla on tasapainoinen elämäntilanne. Toiminnasta maksetaan palkkio ja kulukorvaus.

Mikäli kiinnostuit, tule mukaan syyskuussa alkavaan koulutukseen, joka soveltuu sekä tukiperheille että tukihenkilöille!

Seuraava tukiperhe- ja tukihenkilökoulutus käynnistyy lauantaina 11.9.2021. Koulutuksen kesto on yhteensä 14 tuntia. Koulutuksen järjestävät perusturvakuntayhtymä Karviainen ja Lohjan lapsiperheiden sosiaalipalvelut ja Lohjan vammaispalvelut. Ilmoittaudu mukaan 30.8.2021 mennessä (yhteystiedot alla). Koulutus järjestetään etäyhteydellä.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää tukiperhetoiminnasta ja -koulutuksesta!

Lohjan kaupunki: 
sosiaaliohjaaja Minna Kupari
puh 044-374 1164
minna.kupari@lohja.fi

sosiaaliohjaaja Anne Saaristo
puh 050-362 6663
anne.saaristo@lohja.fi

Ptky Karviainen:
erityissosiaaliohjaaja Nina Klenberg
puh 044-767 4789
nina.klenberg@karviainen.fi

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This