Tervetuloa energianeuvonnan iltaan 30.11.2022!

sähkölinja

Lämpimästi tervetuloa Lohjan kaupungin järjestämään energianeuvonnan iltaan 30.11.2022 Laurentius-talon Sibelius-saliin klo 17-19!

Asiaa energiasta

Vaikean maailmanpoliittisen tilanteen ja energian saatavuusongelmien vuoksi meidän jokaisen on kiinnitettävä erityistä huomiota energiankulutukseen. Tehokas energiankäyttö ei välttämättä vaadi suuria uhrauksia tai muutoksia arkeen, vaan merkittäviä muutoksia syntyy jo pienillä säädöillä ja arjen teoilla. Kotien energia- ja lämmitysmuotoihin on tarjolla monia vaihtoehtoja, jotka ovat kustannuksiltaan ja ympäristövaikutuksiltaan perinteisiä vaihtoehtoja parempia. Lohjan kaupungin 30.11.2022 järjestämässä energiaillassa tutustumme näihin aiheisiin asiantuntijoiden johdolla. Tilaisuus liittyy Motivan valtakunnalliseen Astetta alemmas -kampanjaan sekä Energiaomavarainen maaseutu -hankkeeseen (rahoittajina mm. Ykkösakseli ja ELY-keskus).

Ohjelma

  • Klo 17.00. Lohjan tilanne haastavassa energiatilanteessa

Tilaisuuden avaa Lohjan tuore kaupunginjohtaja Pasi Perämäki

  • Klo 17.15. Tehokas energiankäyttö ja vinkit energiansäästöön

Asiantuntija Jukka Kopra, Ramboll Oy (Motiva)

  • Klo 18.00. Energiaomavarainen maaseutu -raportin esittely – vaihtoehtoja energiamuodon päivittämiseen kodeissa

Johtava asiantuntija Jukka Jalovaara, Ramboll Oy (Ykkösakseli)

Tilaisuus on suomenkielinen. Tarjolla on teetä, glögiä ja pipareita. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.

Osoite: Sibelius-Sali, Laurentius-talo. Kirkkokatu 6, 08100 Lohja.

Lisätietoja tilaisuudesta: Projektikoordinaattori Meeri Hartonen, meeri.hartonen@lohja.fi, p. +358 40 686 7027.

LINKKI TALLENTEESEEN: Pääset tutustumaan tilaisuudessa nauhoitettuun tallenteeseen tästä linkistä. Asiantuntija Jukka Kopra (Ramboll/Motiva) kertoo energiansäästöstä, Astetta alemmas -kampanjasta sekä erilaisista avustusmuodoista, joita voi saada, kun päivittää energiamuotoa vähäpäästöisempään vaihtoehtoon.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This