Sydänlasten viikko 2024 Lohjalla

Kansainvälistä Sydänlasten viikkoa vietetään vuosittain 7.–14.2. Suomessa Sydänlapset ja -aikuiset ry järjestää kampanjan tänä vuonna jo yhdettätoista kertaa.  

Tänä vuonna kampanjaviikon teemana on ”Sydänvika koskettaa koko perhettä”. Kampanjaviikon tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta synnynnäisistä sydänvioista ja perinnöllisistä sydänsairauksista sekä elämästä sydänsairauden kanssa. Tietoisuutta lisäämällä voidaan ennaltaehkäistä esimerkiksi kiusaamista, jota osa sydänlapsista ja -nuorista kohtaa erilaisuutensa vuoksi. 

Lohjalla kampanjaviikko järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa ripustamalla pääkirjaston sisäänkäynnin edustan puihin kynttilälyhtyjä ja sydämiä, joihin on kirjoitettu tarinoita sydänvikaiselta tai heidän läheisiltään. Sydämiä on askarreltu myös Moision ja Virkkalan päiväkotien kahdessa ryhmässä.

Mikäli sinulla on oman sydänsankarin tai perheenjäsenen tarina, jonka haluat kirjoitettavaksi sydämiin tai haluat mukaan auttamaan lyhtyjen ja sydänten ripustamisessa tiistaina 6.2. klo 18, ole yhteydessä Kirsi Oksaseen, p. 0405479945, oksanen.kirsi@hotmail.fi tai josefiina.moisio@sydanlapsetjaaikuiset.fi.  

Lisätietoa Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toiminnasta.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This