Sosiaali- ja terveyslautakunnan toiminta-avustukset 2021

Toiminta-avustukset ovat haettavissa 30.4.2021 saakka

HUOM! 15.3.2021 julkistetun Aluehallintoviraston tiedotteen mukaan yhtiökokouksiin ja muihin vastaaviin sääntömääräisiin tai lakimääräisiin kokouksiin, joihin lähtökohtaisesti voivat osallistua vain yhteisön jäsenet sekä kutsuttuina eräät muut, ei pääsääntöisesti enää sovelleta yleisötilaisuuksia koskevia kokoontumisrajoituksia. Kokouksessa tulee noudattaa laissa säädettyjä hygieniavaatimuksia ja järjestäjän tulee selvittää tuleeko lähikontaktit pystyä tosiasiallisesti välttämään. Esimerkiksi sääntömääräinen kevätkokous on mahdollista järjestää, jos mainitut asiat toteutuvat. Voimassa olevien rajoituksen ulkopuolella ovat siis vain sääntömääräiset kokoukset. Sääntömääräistä kevätkokousta edeltävä hallituksen kokous kuuluu edelleen rajoituksen piiriin eikä sitä siis voida järjestää paikan päällä. Edelleen on suositeltavaa järjestää kaikki mahdolliset kokoukset etäyhteyksin. (päivitetty 17.3.2021)

Mikäli koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen johdosta on kuitenkin haastetta, toiminta-avustushakemuksen voi palauttaa ilman vuosikokouksen hyväksyntää edellyttämää aineistoa. Aineisto tulee toimittaa kaupungille vuosikokouksen jälkeen sähköpostitse osoitteella kirjaamo@lohja.fi tai kirjepostilla osoitteella Lohjan kaupunki, Sosiaali- ja terveyslautakunnan avustukset, PL 71, 08101 LOHJA tai palauttamalla Monkolan asiakaspalvelukeskukseen. Avustukset käsitellään sosiaali- ja terveyslautakunnan 26.5.2021 kokouksessa.

Linkki toiminta-avustushakemuksen täyttämiseen tässä: https://link.webropol.com/s/Soteavustukset2021 . Lomake on täytettävissä suomeksi tai ruotsiksi. Hakemuksen voi täyttää osissa, tosin vain järjestyksessä sivu kerrallaan, ja palata myöhemmin jatkamaan hakemuksen täyttämistä ohjelman sähköpostiin lähettämästä linkistä. Toiminta-avustukset ovat haettavissa 30.4.2021 klo 15.00 saakka.

Linkit materiaaleihin:
Sosiaali- ja terveyslautakunnan toiminta-avustusten myöntämisperusteet 2021  
Hakulomake Sosiaali- ja terveyslautakunnan järjestöavustukset  2021

Lisätiedot:
hallintoasiantuntija Katja Erätuli-Keskinen p. 044 369 1216, katja.eratuli-keskinen@lohja.fi

3.3.2021
Sosiaali- ja terveyslautakunta

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This