Sosiaali- ja terveyslautakunnan toiminta-avustukset 2020

Toiminta-avustukset ovat haettavissa 30.4.2020 saakka

HUOM! Koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen johdosta toiminta-avustushakemuksen voi palauttaa ilman vuosikokouksen hyväksyntää edellyttämää aineistoa. Aineisto tulee toimittaa kaupungille vuosikokouksen jälkeen sähköpostitse osoitteella kirjaamo@lohja.fi  tai kirjepostilla osoitteella Lohjan kaupunki, Sosiaali- ja terveyslautakunnan avustukset, PL 71, 08101 LOHJA tai palauttamalla Monkolan asiakaspalvelukeskukseen.
Avustukset käsitellään sosiaali- ja terveyslautakunnan 3.6.2020 kokouksessa. Avustusten maksatukseen sisällytettäneen ehto, että avustus maksetaan vuosikokousasiakirjoja vastaan.

Sosiaali- ja terveyslautakunta hyväksyi toiminta-avustusten myöntämisperusteet sekä strategiset painopistealueet kokouksessaan 12.2.2020. Strategiset painopistealueet ovat Hyvinvointi-toimialan toimenpideohjelman mukaisesti 2018-2025 seuraavat:
• Asukaslähtöisyys ja asukkaiden osallisuus
• Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen
• Syrjäytymisen ehkäisy

Hakulomake vuoden 2020 avustuksen hakemiseksi on toista kertaa sähköinen Webropol  -hakulomake, ja sitä on kehitetty annetun palautteen perusteella. Lomake on täytettävissä suomeksi tai ruotsiksi. Hakemuksen voi täyttää osissa, tosin vain järjestyksessä sivu kerrallaan, ja palata myöhemmin jatkamaan hakemuksen täyttämistä ohjelman sähköpostiin lähettämästä linkistä. Toiminta-avustukset ovat haettavissa 30.4.2019 klo 15.00 saakka.

Linkit materiaaleihin:
Sosiaali- ja terveyslautakunnan toiminta-avustusten myöntämisperusteet
Av social- och hälsovårdsnämnden fastställda grunder för beviljande av verksamhetsunderstöd
Sosiaali- ja terveyslautakunnan avustukset hakulomake
Social- och hälsovårdsnämndens verksamhetsunderstöd

Linkki toiminta-avustushakemuksen täyttämiseen tässä: https://webropol.com/s/soteavustus2020

Lisätietoja ja apua hakemuksen täyttämiseen antaa tarvittaessa
• hallintoasiantuntija Katja Erätuli-Keskinen p. 044 369 1216, katja.eratuli-keskinen@lohja.fi

4.3.2020
Sosiaali- ja terveyslautakunta

Share This