Pyörällä töihin -päivä Lohjalla tiistaina 31.8.2021

Lohjan kaupunki haastaa kaikki kaupungin työntekijät, sekä Lohjalla toimivien yritysten työntekijät osallistumaan pyörällä töihin haasteeseen 31.8.2021.

Pyörällä töihin -päivä Lohjalla tiistaina 31.8.2021

Linkki Webropol kyselyyn 31.8.2021 ajetun pyörämatkan ja yhteystietojen antamista varten tämän linkin kautta.  (Arvontaan osallistut täyttämällä tämän linkin 2.9.2021 mennessä).

Aktiivinen työmatkaliikkuminen on helppoa arkiliikuntaa, jonka avulla viikoittainen liikunta-annos tulee huomaamatta täyteen. Aktiivisella työmatkaliikkumisella voi myös vähentää liikenteestä aiheutuvia ympäristö- ja meluhaittoja. Myös eri kulkutapojen yhdistäminen eli matkaketju (esim. polkupyörä-juna-kävely) tarjoaa vähäpäästöisen ja terveellisen kulkutapavaihtoehdon.

Pyörällä töihin -päivänä innostetaan kaikkia kokeilemaan työmatkan tai ainakin osan matkasta kulkemista pyörällä ja säännöllisen työmatkapyöräilyn aloittamista. Pyörällä töihin -päivänä järjestetään erilaisia työmatkapyöräilijöille suunnattuja tapahtumia, kuten pyöräilijöiden aamupalaa suosittujen pyöräilyväylien varrella sekä työpaikoilla. Lue lisää työmatkapyöräilystä.

Tästä lisätietoa pyöräilyviikosta ja sen teemoista 31.8. – 5.9.2021.

Kaikki mukaan pyöräilemään!

Hyvää pyöräilysyksyä kaikille toivottaa Lohjan kaupungin liikenneturvallisuus-, pyöräily- ja HINKU (hiilineutraali kunta) työryhmät.

Kaksi maastopyörää
Share This