Pyörällä töihin -päivä Lohjalla tiistaina 10.5.2022

Piirroskuva pyöräilijästä, joka on pukeutunut oransseihin työvaatteisiin

Arvomme kaikkien osallistujien kesken Lohja-aiheisia palkintoja! Käykää vastaamassa, jättäkää yhteystiedot ja poljettu matka pyörällä töihin päivänä 10.5.2022.


Lohjan kaupunki haastaa kaikki kaupungin työntekijät sekä Lohjalla toimivat yritykset työntekijöineen osallistumaan Pyörällä töihin -haasteeseen 10.5.2022.

Käykää vastaamassa, jättäkää yhteystiedot ja poljettu matka pyörällä töihin päivänä 10.5.2022. Samalla osallistutte Lohja aiheisten palkintojen arvontaan, joista ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti tapahtuman jälkeen.

Linkki: https://link.webropolsurveys.com/S/267D5B42791F8003

Aktiivinen työmatkaliikkuminen on helppoa arkiliikuntaa, jonka avulla viikoittainen liikunta-annos tulee huomaamatta täyteen. Aktiivisella työmatkaliikkumisella voi myös vähentää liikenteestä aiheutuvia ympäristö- ja meluhaittoja. Myös eri kulkutapojen yhdistäminen eli matkaketju (esim. polkupyörä-bussi-kävely) tarjoaa vähäpäästöisen ja terveellisen kulkutapavaihtoehdon.

Pyörällä töihin -haaste on osa Lohjan Pyöräilyviikkoa. Pyörällä töihin -päivänä innostetaan kaikkia kokeilemaan työmatkan tai ainakin osan matkasta kulkemista pyörällä ja säännöllisen työmatkapyöräilyn aloittamista. Tästä lisätietoa 6.–15.5.2022 vietettävästä Pyöräilyviikosta ja sen teemoista.

Hyvää pyöräilykesää kaikille!

Terveisin, Lohjan kaupungin pyöräily- ja Hinku-työryhmät

Piirroskuva risteyksestä, jossa tiellä liikkuu paljon pyöräilijöitä

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This