Poikkeusajan toiminta Lohjan neuvoloissa

lapsi leikkii lääkäriä nallelle

Neuvolat supistavat toimintaansa 18.3. alkaen, tällä tietoa toukokuun loppuun saakka.

Raskaana olevat ja lapset puolentoista vuoden ikään saakka hoidetaan. Leikki-ikäisten tarkastukset siirtyvät myöhemmin tehtäväksi, mutta varhaiskasvatuksen kanssa käytävä keskustelu ikäkausitarkastuksiin liittyen on hyvä toteuttaa, jos lapsi on varhaiskasvatuksessa, valmis yhteistyölomake toimitetaan neuvolaan.
x
Neuvolalääkäri toteutuu alle vuoden ikäisten lasten osalta, puolitoistavuotiaat tulevat terveydenhoitajan vastaanotolle rokotusten takia. Nelivuotiaiden lasten lääkäritarkastukset siirtyvät myöhemmin tehtäväksi. Avoneuvolatoiminta on suljettu. Kasvukontrollit ja rokotukset hoidetaan ajanvarauksella.
x
Neuvolatoiminta keskitetään viimeistään viikosta 14 alkaen Aurlahden (Liessaarenkatu 2 L) ja Nummen (Kaarlentie 2) neuvoloihin, mahdollisuuksien mukaan jo viikon 13 lopulla. Varauksen tehneille soitetaan ja varmistetaan paikkamuutos. Viikoille 13-15 varatut neuvolalääkäripäivät toteutuvat poikkeuksellisesti omissa neuvoloissa, sen jälkeen keskitetysti Aurlahden ja Nummen neuvoloissa.
x
Keskitettyyn palveluun siirtyessä käytämme yhtä puhelinnumeroa, joka ilmoitetaan suunnitelman valmistuttua, tuolloin puhelinaikamme tulee olemaan arkisin klo 8-11 ja 12-14.
x
Sairaana ei saa tulla neuvolaan. Ajan voi peruuttaa puhelimitse tai jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse neuvolat.lohja@lohja.fi. Älä liitä postiisi sosiaaliturvatunnusta, yhteys ei ole suojattu.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This