Nyt etsitään museoajoneuvojen harrastajia!

Museoauto

Löytyykö Sinun tai tuttavasi autotallista keuliva Kawasaki, cool Cadillac tai vaikkapa petomainen panssarivaunu? Jos löytyy joku edellä mainituista tai muu kiinnostava ajoneuvo, ja se on museoikäinen, niin lue alla oleva tarkkaan.

Lohjan kaupunki etsii yhdessä yksityisen toimijan kanssa lohjalaisia tai heidän tuntemiaan museoajoneuvojen harrastajia -siis sellaisia henkilöitä, joilla itsellään tai heidän tutuillaan on museoajoneuvoksi luokiteltava ajoneuvo.

Tarkoitus olisi lähitulevaisuudessa perustaa Lohjalle ajoneuvomuseo tämän yksityisen -vielä toistaiseksi nimettömänä pysyttelevän tahon- toimesta.

Ajatuksena on, että saisimme yhdessä toimijan kanssa kasattua verkoston, jonka omistamat ajoneuvot voisivat sovituin ajoin olla uudessa Virkkalaan sijoittuvassa ajoneuvomuseossa näytteillä, ja että ajoneuvomuseon näyttelykokoelma vaihtuisi säännöllisesti, jolloin se olisi kävijöitä useampaankin kertaan kiinnostava. Tämä voisi olla yksi hyvä matkailullinen vetonaula Lohjalle.

Toiminnan tarkemmista pelisäännöistä sovitaan yhdessä ajoneuvomuseon toiminnan käynnistäjän ja museoajoneuvojen omistajien kesken.

Lohjan kaupungilla on tässä asiassa ainoastaan välittäjän rooli, eli tämä hanke ei tulisi maksamaan Lohjan kaupungille mitään.

Jos Sinulla tai tuttavallasi siis on museoajoneuvo, ja olisit kiinnostunut yhteistyöstä uuden lohjalaisen ajoneuvomuseon kanssa, niin asiasta voit ilmoittaa Lohjan kaupungin yrityspalvelupäällikölle, Tapani Tapiolalle osoitteeseen tapani.tapiola@lohja.fi.

Museaalisin terveisin,

Pekka Puistosalo

Elinvoimajohtaja

Share This