Muutos alkaa sinusta, älä kiusaa! – Haaste Lohjan 8.–9.-luokkaisille

Haastamme kaikki Lohjan 8.–9.-luokkaiset mukaan yhteiseen haasteeseen ja työskentelemään yhdessä paremman kouluyhteisön puolesta.

  1. Haasteen voi toteuttaa niin, että luokka suunnittelee yhteiset tavoitteet ystävyyden lisäämiseksi ja sitoutuu noudattamaan niitä.
  2. Luokka tuottaa yhdessä tehdyistä hyvistä teoistaan jonkin vapaamuotoisen tuotoksen, joka voi olla video, taideteos, runo, kirjoitelma tai mikä tahansa, mikä tuo esille panostuksenne ja konkreettiset toimenpiteenne ystävyyden ja hyvän luokkahengen edistämiseksi.
  3. Haasteen vastaanottaneet voivat jättää ehdotuksensa 26.1. mennessä sähköpostitse perusopetus@lohja.fi.
  4. Paras haaste-ehdotus palkitaan Ystävänpäivänä 14.2.2024.

Muistakaa, että pienillä teoilla voi olla suuri merkitys. Yhdessä voimme tehdä koulustamme paikan, jossa jokainen oppilas tuntee itsensä arvostetuksi ja hyväksytyksi. Odotamme innolla, miten aiotte yhdessä luoda positiivista muutosta!

Katso haastevideo täältä

Muutos alkaa sinusta – älä kiusaa! -video on toteutettu Yhteisvastuu keräyksen varoilla yhteistyössä Lohjan seurakunnan, Lohjan kaupungin, KEIJO-kokemusasiantuntijakoulutuksen ja Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa.

Videon finns inte på svenska, istället kommer Källhagens skolas 8. och 9.-klassister att få ett live-besök av några av personerna på videon. Källhagens elever får givetvis också delta i utmaningen och komma med förslag på positiv förändring!t

Lisätietoja:
Tanja Mäkelä
Diakoniatyöntekijä, Lohjan seurakunta
tanja.makela@evl.fi
puh. 040 779 9363

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This