Mukaan tukiperhe- ja tukihenkilökoulutukseen?

Seuraava tukiperhe- ja tukihenkilökoulutus alkaa Lohjalla lauantaina 1.10.2022.

Kädet pitämässä kiinni

Perusturvakuntayhtymä Karviaisessa sekä Lohjan kaupungin lapsiperheiden sosiaalipalveluissa on tällä hetkellä kymmeniä lapsia tukiperhejonossa. Voiko Sinun perheesi tarjota näille lapsille mahdollisuuden viettää viikonloppuja kanssanne?

Tukiperheenä toimit tukena lapselle tai nuorelle, jonka katsotaan hyötyvän perheen ulkopuolisen aikuisen antamasta ajasta ja huomiosta. Olet lapselle turvallinen ja luotettava aikuinen, joka kuuntelee, puuhastelee yhdessä lapsen kanssa ja toimii aikuisen mallina.

Lohjalla tarvitsemme tukiperheiden lisäksi myös vapaaehtoisia tukihenkilöitä puuhastelemaan lasten ja nuorten kanssa kivoja asioita pääsääntöisesti kerran viikossa muutaman tunnin ajan.

Tukiperheeksi tai tukihenkilöksi voivat hakeutua täysi-ikäiset henkilöt, joilla on tasapainoinen elämäntilanne. Tukisuhdetoiminnasta maksetaan palkkio ja kulukorvaus.

Seuraava tukiperhe- ja tukihenkilökoulutus alkaa Lohjalla la 1.10.2022. Koulutuksen kesto on yhteensä 14 tuntia. Koulutuksen järjestävät perusturvakuntayhtymä Karviainen ja Lohjan lapsiperheiden sosiaalipalvelut. Ilmoittaudu mukaan 23.9.2022 mennessä:

Lohjan kaupunki, sosiaaliohjaaja Minna Kupari, minna.kupari@lohja.fi, puh. 044 374 1164.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, erityissosiaaliohjaaja Nina Klenberg, nina.klenberg@karviainen.fi, puh. 044 767 4789

         

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This