Muijalan koulun joukkue vei voiton Kierrätysexpertit-kilpailussa

Muijalan koulun nelosluokkalaiset lunastivat kilpailusta palkinnoksi luokalleen 500 euroa.

Rosk’n Rollin Kierrätystexpertit-kisa käytiin Länsi-Uudenmaan osalta Munkkaan jätekeskuksessa tiistaiaamuna 2.5.2023. Finaalipaikan olivat lunastaneet itselleen Inkoon Degerby skolan ja Merituulen koulu sekä Lohjan Muijalan koulu, Ojamonharjun yhtenäiskoulu ja Pusulan koulu. Kilpailussa nelosluokkalaiset mittelevät kierrätys- ja lajittelutiedoilla.

Kolmen kilpailijan joukkueet ottivat mittaa toisistaan Munkkaan kallioilla kulkevalla tehtäväradalla. Tehtävät koostuivat muun muassa ympäristön kannalta parhaiden valintojen pohtimisesta ja erilaisten käytännön lajittelutehtävien ratkomisesta. Voittajaksi selviytyivät Muijalan koulun oppilaat Milja Heikkinen, Tiia Katila ja Eetu Saarela. Palkinnoksi joukkue sai 500 euron sekin luokalleen.

Onnittelut Muijalan koulun joukkueelle upeasta suorituksesta ja voitosta!

Kuvassa Muijalan koulun joukkue, Milja Heikkinen (vas.), Eetu Saarela ja Tiia Katila. Kuvassa myös Rosk’n Rollin toimitusjohtaja Vesa Heikkonen ja ympäristökouluttaja Rakel Allén.
Lohjan Munkkaan jätekeskuksessa kisailtiin tiistaina tiedossa ja nopeudessa, kun Rosk’n Rollin Kierrätysexpertit-kisa huipentui jännittävään aluefinaaliin. Voiton vei Muijalan koulun joukkue, Milja Heikkinen (vas.), Eetu Saarela ja Tiia Katila. Kuvassa myös Rosk’n Rollin toimitusjohtaja Vesa Heikkonen ja ympäristökouluttaja Rakel Allén.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This