Minun Lohjani – Lohjan Nuorisovaltuuston kysely

Webropol -kysely on auki 26.1.-14.2.2021.

Lohjan Nuorisovaltuusto on valmistellut toimintaansa ja Lohjaa koskevan kyselyn, joka on ensisijaisesti tarkoitettu 13-22-vuotiaille nuorille, mutta vastausvaihtoehdot löytyvät myös muille yksityishenkilöille sekä virka- ja luottamushenkilöille. Kysymyksiä on koottu viime syksyn aikana kokouksissa nuorisovaltuuston jäseniltä ja ne perustuvat osin myös lohjalaisilta nuorilta saatuun palautteeseen.

Kyselyn tarkoituksena on saada tietoa siitä, miten nuorisovaltuustotoimintaa tulisi Lohjalla kehittää ja jossakin määrin käyttää tietoja uuden toimintasuunnitelman työstämisessä. Toivomme vastauksia kyselyyn lohjalaisilta nuorilta 26.1.-14.2.2021. Webropol -kysely on toteutettu suomeksi.

Linkki kyselyyn:   https://webropol.com/s/nuorisovaltuustonkysely2021

Lohjan nuorisovaltuusto on kolmestatoista Lohjalla asuvasta tai opiskelevasta 13-22-vuotiaasta muodostuva vaikuttajaelin, joka pyrkii edistämään nuorten etua kunnallisessa päätöksenteossa. Nuorisovaltuuston toimikausi kestää kaksi vuotta, ja uusi nuva valitaan vaaleilla. Nuorisovaltuuston valinnassa pyritään ottamaan huomioon alueellinen edustavuus siten, että nuorisovaltuutetut valitaan mahdollisuuksien mukaan jokaisesta yläkoulusta sekä toisen asteen oppilaitoksesta. Toimintaan voi tulla mukaan myös kesken nuorisovaltuustokauden. Mikäli olet vähääkään kiinnostunut nuorisovaltuuston toiminnasta tai siihen mukaan tulemisesta, otathan yhteyttä puheenjohtajaan.
Lohjan Nuorisovaltuusto toimii nuorten hyväksi !

Lisätietoja nuorisovaltuustosta: https://www.nuorilohja.fi/nuorisovaltuusto/
Nuorisovaltuuston Instagram: https://www.instagram.com/lohjannuva/

Share This