Maavoimien paikallispuolustusharjoitus Kehä 20 Kalkkipetterin alueella 9.9.2020

Maavoimien vuoden 2020 toinen Uudenmaan paikallispuolustusharjoitus alkaa pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uudellamaalla lauantaina 5.9.2020 ja jatkuu perjantaille 11.9.2020. Sotaharjoituksen paikkakunnat ovat Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori ja Hanko.

Lohjalla harjoitukset ovat Kalkkipetterin alueella 9.9.2020. Pääosassa harjoituksista käytetään harjoitusampumatarvikkeita, jotka saattavat aiheuttaa voimakastakin melua harjoituskohteiden lähistöllä. Harjoitusjoukot liikkuvat puolustusvoimien ajoneuvoilla, joukoilla on käytössä maastopuvut ja taisteluvarustus sekä osalla siviilivarustus. Joukot majoittuvat useassa kohteessa maastossa. Myös 7.-10.9.2020 on Kalkkipetterin alueella muuta harjoitustoimintaa, josta ei aiheudu merkittävää melua.

Harjoitusalueille jaetaan asukastiedotteita harjoituksesta. Harjoituksen johtaa Kaartin jääkärirykmentti.  Lisätiedot: https://maavoimat.fi/-/keha-20-paikallispuolustusharjoitus-lansi-uudellamaalla-syyskuussa-mukana-arjen-ratkaisujen-kokeilu?languageId=fi_FI

Share This