Lohjan terveyskeskuksessa käyttöön uusi potilastietojärjestelmä

Lohjan terveyskeskuksessa otetaan 3.11.2021 käyttöön uusi potilastietojärjestelmä OMNI360. Järjestelmä korvaa vuodesta 1999 asti käytössä olleen Pegasos -järjestelmän. Vanhat Pegasos –järjestelmän potilastiedot ovat käytettävissä myös uudessa järjestelmässä. Koko henkilöstömme on koulutettu syksyn aikana käyttämään uutta järjestelmää.

Potilasjärjestelmä on sujuvampi käyttää ja terveydenhuollon ammattilaisilla on paremmin aikaa potilaiden hoitoon. OMNI360 myös takaa vanhaa versiota paremmin potilasturvallisuuden.

Käyttöönoton aikana kaikki toimintomme ovat avoinna normaaliin tapaan. Toimintamme on kuitenkin todennäköisesti tavanomaista hitaampaa etenkin puhelinpalvelussa, reseptien uusinnassa sekä kiirevastaanotolla. Näissä toiminnoissa saattaa tulla jonoutumista ja viivästyksiä. Pahoittelemme lohjalaisille tästä aiheutuvaa haittaa.

Toivomme, että ajanjaksolla 3.11. – 8.11. terveyskeskukseen oltaisiin puhelimitse yhteydessä ainoastaan välttämättömissä ja kiireellisissä asioissa ja kiireettömiä yhteydenottoja siirrettäisiin myöhempään ajankohtaan.

Lisätietoja:
Jari Linden, johtava ylilääkäri
jari.linden@lohja.fi,
p. 050 567 5892

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This