Lohjan kaupunki on mukana KouluKunnossa -hankkeessa

Tervetuloa seuraamaan KouluKunnossa -lähetystä YouTube-kanavalle 28.4.2021 alkaen klo 17.00. Luennoitsijana arvostettu lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden huippuasiantuntija, lastenpsykiatrian erikoislääkäri Jari Sinkkonen.

Alkaako ekaluokka?   Menossa seiskalle?
Aloittaako lapsesi koulun tai yläkoulun syksyllä? Pohditko, miten voisit vanhempana tukea tätä tärkeää askelta lapsen elämässä.

Tervetuloa seuraamaan tilaisuutta KouluKunnossa SkolSkick YouTube-kanavalle: http://bit.ly/koulukunnossa
28.4.2021 alkaen klo 17.00

klo 17.00-17.40
Apua! Lapsestani tulee koululainen!

klo 18.00-18.40
Apua! Lapsestani tulee yläkoululainen!

Lähetys myös tallennetaan ja on kanavalta katsottavissa 11.5.2021 saakka.

Me KouluKunnossa-hankkeessa haluamme olla tukenasi tässä tehtävässä. Tarjoamme kaikille Länsi-Uudenmaan alueella asuville ala- tai yläkoulunsa aloittavan lapsen tai nuoren huoltajalle ja kaikille muille asiasta kiinnostuneille etäluennot vanhemmuuden viikolla.
KouluKunnossa -hankkeen tavoitteena on sitouttaa yhä useampi oppilas koulunkäyntiin entistä paremmin ja luoda kaikille mielekkäämpiä arki- ja oppimisympäristöjä. Tällä Jari Sinkkosen luennolla aloitamme luentosarjan, jonka tarkoituksena on tukea esi- ja perusopetusikäisten lasten vanhemmuutta. Etäluentoja on tarjolla joka kuukausi vuoden 2021 loppuun saakka.

Luennoitsijana arvostettu lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden huippuasiantuntija, lastenpsykiatrian erikoislääkäri Jari Sinkkonen.

Toukokuun luennoitsijana toimii Merja Koponen 26.5.2021 klo 17, teemalla
”Stress och skoltrötthet hos barn och unga, vad kan en förälder göra?”

Lisätiedot: niina-kaisa.perala@lohja.fi
http://www.koulukunnossa.fi/

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This