Lohja700-uusi vuosi 2024 Lohjan torilla 31.12. klo 21

Lohjan 700-vuotisjuhlavuosi huipentuu ikimuistoisiin uuden vuoden juhliin Lohjan torilla 31.12.2023 klo 21 alkaen. Maksuttomassa tapahtumassa esiintyvät legendaarinen Aikakone sekä paikallinen Angeleyes Abba Tribute. Tapahtuman juontajana nähdään Jaakko Selin. Illan päättää juhlava ilotulitus. Tervetuloa mukaan vielä kerran juhlimaan 700-vuotiasta Lohjaa!

Aikataulu

klo 21.00 Uuden vuoden tervehdys

klo 21.15 Angeleyes ABBA Tribute

klo 22.30 Aikakone

klo 23.45 Lähtölaskenta uuteen vuoteen

klo 00.00 Ilotulitus

Esiintyjät

Angeleyes on Abba-tribute -yhtye, jossa on kahdeksan muusikkoa. Yhtye esittää autenttisen kattauksen Abba-suosikkeja tyylikkäällä popsoundilla, täydellisillä lauluharmonioilla, sekä ääni- ja valotekniikan ratkaisuilla.

Bändissä esiintyvät muusikot: Salla Oksanen (laulu), Henna-Riikka Rajaniemi (laulu), Joni Pitkonen (koskettimet ja laulu), Marika Seager (koskettimet ja taustalaulu), Janne Haapanen (basso ja taustalaulu), Juha Lemberg (kitara ja taustalaulu) ja Lassi Kerttula (rummut ja lyömäsoittimet).

Aikakone on yksi Suomen tunnetuimmista popmusiikin ilmiöistä. Yhtye aloitti toimintansa vuonna 1993 ja vuonna 1995 se julkaisi debyyttialbuminsa “Tähtikaaren taa”, joka myi triplaplatinaa. Levy sisälsi yhtyeen läpimurtokappaleen “Odota”. Tämän jälkeen yhtye nousi suureen suosioon ja hittejä alettiin tehtailla kiihtyvään tahtiin.

Tänä päivänä Aikakone keikkailee yhä ahkerasti ympäri Suomea. Lavalla loistaa yhtyeen ydinkokoonpano, johon kuuluu MakiSani ja Alex. Aikakoneen uudenvuoden keikalla on mukana myös lohjalaisia yllätysvieraita.

Maksuttoman, kaikille avoimen tapahtuman järjestää Lohjan kaupunki osana Lohja700-juhlavuotta.

Turvallisuus

Olemme tehneet paljon töitä varmistaaksemme tapahtuman turvallisuuden. Torin viereiset kadut Kauppakatu, Kalevankatu ovat osittain suljettuna. Tapahtuma-alueelle mahtuu noin 3000 henkilöä. Jos näyttää siltä, että määrä alkaa reippaasti ylittymään, rajoittavat järjestyksenvalvojat pääsyn tapahtuma-alueelle.

– Paikalla on useita järjestyksenvalvojia sekä Lohjan SPR ja Virkkalan VPK.

– SPR:n ensiapupiste sijaitsee torin laidalla. Jos tarvitset ensiapua tai näet jonkun, joka tarvitsee apua, älä epäröi kääntyä järjestyksenvalvonnan tai ensiapupisteen henkilökunnan puoleen.

– Tapahtumassa melutaso voi nousta korkealle. Suojaa tarvittaessa kuuloa kuulosuojaimilla erityisesti lähellä lavaa.

– Tapahtuma-alueella on drone-kuvauskielto.

– Voit ostaa syötävää ja juotavaa paikalla olevilta ruokamyyjiltä.

Tapahtumassa ei saa juoda omia alkoholijuomia eikä ampua raketteja!

Turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Pyydämme sinulta yhteistyötä turvallisuuteen liittyen. Kun alueella on paljon ihmisiä, on tärkeää ottaa huomioon myös muut. Pidetään huolta toisistamme!

Aluekartta

Tapahtumaan saapuminen

Katso täältä Lohjan keskustan pysäköintialueet

Suosittelemme saapumaan Lohjan torille julkisella liikenteellä, mikäli se on sinulle mahdollista. Linja-autoasema sijaitsee aivan torin vieressä. Tarkista ajantasaiset aikataulut Matkahuollon verkkosivuilta.

Huomio! Uuden vuoden julkinen liikenne on rajattua sunnuntaiaikataulun takia ja viimeiset bussit lähtevät Helsingin suuntaan klo 20.25 ja Virkkalaan klo 23.35.

Jos et pääse paikalle linja-autolla suosittelemme yhteiskyytejä, sillä paikalle odotetaan paljon kävijöitä. Maksuttomia, isompia pysäköintialueita läheltä toria löydät mm.

– Aurlahden rannasta, osoite Rantapuisto 1 (hiekkaparkit)

– Lohjan jäähallilta, osoite Rajavartiostonkatu 1

– Hiidensalmen hiekkaparkista, Kuilukatu 4 (kävelymatka noin 2 km torille)

– Invapaikkoja on varattu 10 kappaletta toriparkista, aja sisään Harjukadun kautta.

– Lohjalla on maksuton pysäköinti sunnuntaina

Tapahtumaan odotetaan suurta määrää osallistujia, minkä vuoksi pysäköintialueet saattavat olla ruuhkautuneita.

Suljemme torin viereiset katualueet jo klo 10 sunnuntaina 31.12.

Yhteystiedot

Lohjan kaupunki, Lohja700-projektikoordinaattori Jenni Välilä, jenni.valila@lohja.fi, puh. +358 40 686 7019

Turvallisuus JusaTeam, Jukka Hankola, puh. +358 40 583 2628

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This