Lohja kiinnostaa kaupallisia toimijoita

Kuva Jimi Österberg

Lohja on jo vuosikymmenet ollut Länsi-Uudenmaan kaupallinen keskittymä. Lohjan kaupalliset toiminnot ovat keskittyneet erityisesti Tynninharjulle, keskustaan ja Lempolaan. Kaikki nämä kolme aluetta ovat vuosien saatossa kehittyneet omanlaisikseen kaupallisiksi keskittymiksi. Tynninharju ja Lempola ovat ns. big box -liikkeiden, retail parkien ja päivittäistavarakaupan myymälöiden ja erikoiskaupan alueita ja kaupunkikeskusta on puolestaan profiloitunut kauppakeskusten ja kivijalkaliikkeiden keskittymänä.

Useita uusia kaupallisia hankkeita

Tynninharjun ja Lempolan kaupallisia keskuksia tulevat nyt vahvistamaan Bilteman hanke Tynninharjun Raviradalla ja Lidlin uuden myymälän, Keskon Supermarketin laajennuksen sekä McDonaldsin uuden ravintolan suunnitellut hankkeet Lempolassa.

Kaupunkikeskustaa taas kehitetään Wasa Groupin toimesta, torin laitaan suunniteltavan liikekeskus-hankkeen myötä ja tämän lisäksi S-ryhmä toteuttaa uuden päivittäistavarakaupan myymälän keskustan kupeeseen, Hiidensalmeen.

– Odotamme näiden tunnettujen ketjujen esimerkin tuovan alueelle myös muita kiinnostuneita toimijoita. Lupaavia merkkejä on nyt ilmassa. Ostoskanavamaisesti voisi todeta, että ”eikä tässä vielä kaikki”, iloitsee Lohjan kaupungin elinvoimajohtaja Pekka Puistosalo.


Oletko kiinnostunut yritystoiminnan mahdollisuuksista Lohjalla? Ota yhteyttä:

Elinvoimajohtaja, vt. maankäyttöjohtaja Pekka Puistosalo, pekka.puistosalo@lohja.fi

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This