Kutsu järjestöjen info- ja keskustelutilaisuuteen 15.6.2022

Tilaisuudessa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen järjestöasioiden valmistelija sekä Espoon ja HyTe ry:n edustajat kertovat hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyön ja järjestöyhteistyön valmistelujen etenemisestä.

Sosiaali- ja terveysalan järjestöt ovat Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle tärkeitä yhteistyökumppaneita. Kutsumme alueella toimivat sosiaali- ja terveysalan järjestöt info- ja keskustelutilaisuuteen keskiviikkona 15.6.2022 klo 15.30-17.00. Tilaisuus järjestetään TEAMSissa.
Espoon, Hangon, Inkoon, Kauniaisen, Kirkkonummen, Lohjan, PTKY Karviaisen (Karkkila-Vihti), Raaseporin ja Siuntion kaupunkien ja kuntien sosiaali- ja terveyspalvelut sekä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos siirtyvät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen järjestämisvastuulle 1.1.2023. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyö säilyy kuitenkin pääosin kuntien vastuulla. Hyvinvointialueen, alueen kaupunkien ja kuntien sekä alueella vaikuttavien järjestöjen tulevaa yhteistyötä on valmisteltu vuosien 2021-2022 aikana.

Nyt järjestettävässä tilaisuudessa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen järjestöasioiden valmistelija sekä Espoon ja HyTe ry:n edustajat kertovat hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyön ja järjestöyhteistyön valmistelujen etenemisestä. Kuulemme myös mielellämme järjestöjen ajatuksia valmistelusta ja siihen osallistumisesta.
Ilmoittaudu tapahtumaan tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/6A6BD8A5FF37C709  (ulkoinen linkki)
Ilmoittautuneille lähetetään kalenterikutsut, jotka sisältävät linkin tilaisuuteen liittymiseksi.
Järjestöinfoja on tarkoitus jatkaa syksyn aikana.

Lisätietoja
Sannariikka Grönfors
Projektipäällikkö
019 289 2210
etunimi.sukunimi@luvn.fi

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This