Yrittäjille suunnattu Kustannustuki III on nyt haettavissa 23.6.2021 asti

Yrittäjä – jos sinulla on oikeus tukeen niin hae sitä!

Kustannustuki III on nyt haettavissa 23.6.2021 asti. Tämä kierros soveltuu myös yksinyrittäjille ja positiivinen päätös on nyt paljon helpompi saada kun aikaisimmissa hakukierroksissa. Löydät tietoja tuesta sekä hakukanavan Valtiokonttorin sivuilta valtiokonttori.fi/palvelut. Pyydä kirjanpitäjältäsi apua sekä tarvittavat tiedot tuen hakemiselle. Myös Novagon yrityskehityskeskus auttaa, voit soittaa joko Annika Metsämäelle p. 044-046 4481 tai Taina Jukolalle p. 044-758 5691 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen yritysapu@novago.fi.

Tarkista myös mahdollisuutesi sulkemiskorvaukseen, jos koronasäännöt ovat sulkeneet toimitilasi oven. Korvaus on haettavissa neljän kuukauden aikana sulkemismääräyksen päättymisestä. Myös tämä korvaus haetaan Valtiokonttorilta.
Yrittäjä – jos sinulla on oikeus tukeen niin hae sitä!

Kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut koronapandemian vuoksi ja joilla on sen vuoksi vaikeuksia selvitä joustamattomista kustannuksista ja palkkakuluista. Hallituksen linjauksen mukaan tuen tarve ja määrä arvioidaan koronaepidemian aiheuttaman liikevaihdon äkillisen menetyksen perusteella. Tuella pyritään tukemaan yritysten selviämistä koronapandemian yli.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This