Kaupunkirakenne Grand Tour pysähtyy seuraavaksi Etelä-Lohjalla ma 6.5.

Kaupunkirakenne Grand Tour 2024 on kaupunkirakenne-toimialan aluekiertue Lohjan alueella, jossa toimialan edustajat kertovat ajankohtaisista asioistaan ja kuuntelevat alueiden asukkaiden ajatuksia muun muassa Lohjan kehittämisestä.

Kiertueen tarkoituksena on tuoda kaupungin toimintaa lähemmäksi alueiden asukkaita ja pyrkiä aiempaa paremmin tiedottamaan ajankohtaisista asioista ja antaa asukkaille mahdollisuuksia osallistua kaupungin kehittämiseen. Lohjan eri alueiden asukkaat ja heitä edustavat aluetoimikunnat ovat tärkeitä tekijöitä ja kehityksellisten ajatusten lähteitä Lohjan kaupungin elinvoimaisuuden lisäämisessä.

Kiertue on vieraillut jo kaupunkikeskustan, valtaväylien, Pusulan, Karstu-Paloniemi-Roution, Sammatin ja Nummen aluetoimikuntien luona. Katso alta loppukiertueen aikataulu.

Kiertueen aikataulu

Etelä-Lohjan aluetoimikunnan tilaisuus 6.5. klo 17.30 Järnefeltin koulu, Helsingiuksentie 56.

Karjalohjan aluetoimikunnan tilaisuus 16.5. klo 18 Karjalohjan Seurojentalo, Keskustie 17.

Hyvinvointia yhdessä -kyläillat

Lohjan kaupunki järjestää myös Hyvinvointia yhdessä -kyläiltoja ympäri Lohjan reuna-alueita lukuvuoden 2023–2024 aikana. Kyläilloissa pääsee tutustumaan ja vaikuttamaan oman alueen sivistys-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Kyläiltojen aikataulu:
14.5. Pusula

Lue lisää kyläilloista

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This