Kaupunginjohtaja Jarkko Härmälän kesätervehdys

Jarkko Härmälä Aurlahdessa

Kesäinen tervehdys kaikille!

Olen tässä ihailemassa Aurlahden aluetta, jonne Juhannus saapuu tänäkin vuonna. Lomakausi alkaa näkymään niin täällä rannalla kuin myös Lohjan katukuvassakin.

Lähes kolmen viikon kokemuksella olen päässyt syvälle julkishallinnon toiminnan ytimiin Lohjalla. Olen ehtinyt tutustua useisiin uusiin ihmisiin, toimenkuviin ja tapoihin toimittaa asioita. Lisäksi olen saanut tuntumaa Lohjan kaupungin organisaatiokulttuurista, yhteistyöstä toimielinten välillä ja toiminnan moninaisuudesta, jossa päällimmäisenä on demokraattinen päätöksenteko.

Lohjan suunta on edelleen hyvä. Taloudellinen menestys oli viime vuonna erinomainen ja tilinpäätökset on sen osalta tehty. Tämä kuluva vuosi on taloustilanteen osalta myös hyvällä polulla. Yleinen kustannusten nousu vaikuttaa kuitenkin myös Lohjan kaupungin talouteen ja toimintakulut ovatkin kasvaneet vahvasti. Onneksemme tulot ovat kuitenkin kasvaneet kustannuksia vahvemmin ja näin vuosikatteemme oli toukokuun lopussa parempi kuin edellisenä vuotena.

Kaupungin positiivinen kehitys jatkuu vuoden toisella puoliskolla. SOTE muutosvalmistelujen konkretiaa toteutetaan syksyllä aktiivisesti. Koronan vaikutukset ovat toivottavasti väistyneet ja arkielämämme on normalisoitumassa parempaan.

Lohjan kaupungin henkilökunnalla on takana aktiivinen vuosi eri puolilla organisaatiota ja eri tehtävissä. Isona kokonaisuutena ja päällimmäisenä puheenaiheena on monella ollut SOTE valmisteleva tekeminen, koulutus, kehitys ja elinvoiman lisääminen.

Tässä haluankin kiittää Lohjan kaupungin työntekijöitä hyvästä alkuvuoden työstä ja toivottaa kaikille teille oikein hyvää, rentouttavaa ja ansaittua loma-aikaa. Lisäksi haluan välittää kiitokset useille kymmenille kesätyöntekijöille, jotka ovat tulleet Lohjan kaupungille kesätöihin – Te teette erittäin tärkeää ja merkityksellistä työtä!

Nyt on Juhannusviikko ja lomakausi aikaa Suomessa yleisesti. Kesä on erinomaista aikaa energian palauttamiseksi ja henkisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. On hyvä keskittyä läheisiin, perheeseen, ystäviin ja itselle tärkeisiin asioihin. Liikkukaa ja saunokaa paljon sekä nauttikaa kesästä! Toivotankin kaikille lohjalaisille oikein rentouttavaa ja nautinnollista kesää, tervehditään kun tavataan!

Kesäterveisin,

Jarkko Härmälä
kaupunginjohtaja
Lohjan Kaupunki

Septitankin siirtoa
Kuvassa Lohjan kaupunginjohtaja Jarkko Härmälä ja Erkki Saarinen Sammatin Maanrakennus Oy:sta. Käynnissä  Aurlahdessa sijaitsevan septitankin siirto.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This