Ilmoittautuminen koululaisten maksuttomiin harrastusryhmiin on auki

lapset keinumassa

Harrastamisen Lohjan malli -hanke tarjoaa Lohjan peruskoululaisille maksuttomia harrastusryhmiä koulupäivän jälkeen 4.9.2023 alkaen. Ilmoittautuminen ryhmiin on alkanut. Ryhmiä tulee harrastuskalenteriin lisää vielä elokuun aikana.

Tutustu ja ilmoittaudu Lohjan mallin -harrastuksiin Lohjan harrastuskalenterissa.

Harrastuksia järjestetään 4.9.–15.12.2023 ja 8.1.–17.5.2024 poisluettuna koulujen loma-ajat. Harrastusryhmät ovat tauolla koulujen loma-aikoina tai arkipyhinä. Hanke on osa valtakunnallista Harrastamisen Suomen mallia.

Harrastamisen Lohjan malli on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, joka on osa valtakunnallista Harrastamisen Suomen mallia. Hankkeen tavoitteena on luoda lohjalaisille 1.–9. luokkalaisille maksuttomia mahdollisuuksia harrastaa koulupäivän yhteydessä.

Lisätietoa huoltajille ja osallistujille

Kokeilemme Ristin koululla ensimmäistä kertaa koulukuljetusta harrastuksesta kotiin

Ristin koululla kokeillaan ensimmäistä kertaa koulukuljetusta harrastuksesta kotiin Lohjan mallin ryhmiin osallistuville kuljetusoppilaille, koska vielä Lohjalla koulukuljetusoppilaat eivät ole päässeet koulukuljetuksella maksuttomista harrastuksista kotiin. Muissa kouluissa kuljetusoppilaiden huoltajia on ohjeistettu järjestämään kuljetus itse. Tavoitteena on kokeilun myötä laajentaa kuljetusmahdollisuutta myös muille kouluille tulevina vuosina.

#LohjanKaupunki #LapsiYstävällinenKunta

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This